2777
2789
عنوان

درد کیست

980 بازدید | 19 پست

خانوما من تخمدان راستم کیست دارم، فیبروم رحم هم دارم. جفتشون خیلی بزرگن. خیلییی درد میکنن دردشون میزنه به پهلوم اصن. دکترم مسکن داده ولی چقدر اخه مسکن. کسی راه طبیعی بلده برای دردش؟

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

وای خب برو پیش دکتر طب سنتی ای چیزی من دوتا کیست افتضاح داشتم با دارو دفع شدن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

فقط رحمت رو‌گرم کن...زنجبیل. عسل .آبجوش یکم دارچین. قاطی کن. بخور هروقت در داشتی زنجبیلش هرچی بیشترشه. بهت. میشی

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای خب برو پیش دکتر طب سنتی ای چیزی من دوتا کیست افتضاح داشتم با دارو دفع شدن

بهم ضد بارداری داده یه مدت دردش ساکت شده بود ولی سه ماهه تحت استرس شدیدم دردش برگشته

فقط رحمت رو‌گرم کن...زنجبیل. عسل .آبجوش یکم دارچین. قاطی کن. بخور هروقت در داشتی زنجبیلش هرچی بیشترش ...

خدا خیرت بده مرسی

بهم ضد بارداری داده یه مدت دردش ساکت شده بود ولی سه ماهه تحت استرس شدیدم دردش برگشته

وای اصلا فایده ندارع من نزدیک به یه بسته شد بارداری مصرف کردم و فاجعه پیش اومد برام اصلا نخور برو پیش یه دکتر درست برا رفعش قرص ضد بارداری برا رحم سمع

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

وای اصلا فایده ندارع من نزدیک به یه بسته شد بارداری مصرف کردم و فاجعه پیش اومد برام اصلا نخور برو پی ...

وای من یک ساله دارم میخورم
دکتر طب سنتی رفتین شما؟

وای من یک ساله دارم میخورم دکتر طب سنتی رفتین شما؟

اره بعد یک ماه کلا کیستام رفع شدن منکه راضی بودم- بعد من به شدنم به ضد بارداری حساسیت دارم و رحمم داشت سوراخ میشد دیگع

عزیزم چاره ای نیست،داروهاتو سروقت بخور و گرم نگه دار  دمنوش بابونه خیلی تو دردش تاثیر داره ...

ممنون عزیزم
از هرکدوم یه قاشق مربا خوری بریزم تو یه لیوان آب جوش کافیه؟

اره بعد یک ماه کلا کیستام رفع شدن منکه راضی بودم- بعد من به شدنم به ضد بارداری حساسیت دارم و رحمم دا ...

ممنونم عزیزم ازت 

ممنون عزیزم از هرکدوم یه قاشق مربا خوری بریزم تو یه لیوان آب جوش کافیه؟

اره عزیزم کافیه

میتونی هرروز جفتشو بخوری

بابونه رو شب بخور که راحت بخوابی

اویشنو روز بخور

فقط زیاد نخور،همون روزی یه لیوان از هرکدوم‌کافیه

ولی لطفا داروهایی که دکتر داده رو حتما بخور، من مشکلان شدیدی دارم تو شکمم، برای رحم و تخمدانها آخرین بار ۹ماه دارو استفاده کردم، عالی بود هم کوچیک شدن هم دردم کم شد هم هیییییچ تاثیر بدی روم نذاشت

ولی بدون که گرگرفتگی،یا چیزایی شبیه به این جزء عوارض تمام داروهای هورمونیه،یمقدار تحمل کن دوره شو تموم کن ان شاءالله نتیجه میده