2777
2789
عنوان

چرا همه به قهوه خوردن من گیر میدن😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منکه میشینم با خونواده میخورم 

اونم قهوه اصل 

یعنی خودشون پیشنهاد میدن😁

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

من تازه میخوام شروع کنم به خوردنش تمرکزم رو بالا میبره

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
قهوه اصل کجاها داره 

توی راه شیراز بابام خرید 

خوده دانه قهوه رو اسیاب کرد ازش خریدیم 

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

سلام عزیزم منم عاشق شکلات تلخم و قهوه اسپرسو و کاپوچینو و...تقریبا هرروز ی کاپ اسپرسو رو میخورم و خیلی پقتا بقیه میگن همین حرفا رو 

در جوابشون ی لبخند میزنم میگم ای بابا الان همین میوه ای هم میخوریم بخاطر کود های شیمیایی که بهش میدن ی ضررهای داره پس هیچ چیز بدون عوارضی نداریم 

شما نگران نباشین من حواسم هست