2777
2789

کار بلدااا بیاین

لطفا یکیتون یه دستور حلوا درست حسابی بزارید که نه خیییییلی شیرین باشه نه خییییییلی پر روغن. یچیزی که خودتون همیشه درست کردید و خوب شده. هرچی از اینترنت درست کردم افتضاااااااااااااااحه 

ممنون میشم 🙏🌹

حلوا باید باشعله کم باروغن تفت بخوره تا خوب بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

آخرش کره بنداز توش

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دنبال حلوا شیر هستم .نه اونی که تو گوگل هست که بجا آب شیر میریزن اونا نمیخوام.

چندسال پیش تو نی نی سایت یکی گذاشت جوری بود که باید اینقد هم میزدی تا مثل سوهان جمع میشد و خیلیییی خوشمزه بود.اونا میخوام

طبق دستور یبار درست کردم و یادم رفته 😌

من خدا رو شکر حلواهام خوب میشن ولی خیلی رو استانداردها کار نمیکنم

با توجه به تجربه ام کار میکنم وبا تست کردن مزه اش رو تنظیم میکنم

حلوای ماریا قناد تو سایت سرچ کن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
منم دنبال حلوا شیر هستم .نه اونی که تو گوگل هست که بجا آب شیر میریزن اونا نمیخوام. چندسال پیش تو نی ...

منم اینو درست کردم تو نت بزن حلوا سوهانی میاره برات ارد و شیر رو تفت میدی تا گلوله بشه بعد ادامه میدی تا دوباره مایع میشه اما ادم از کت و کول میفته بس که باید هم بزنه 😁