2777
2789
عنوان

جیغ و فریاد

167 بازدید | 5 پست

سلام

بچه ها ما یک‌ اپارتمان ده واحده هستیم ما واحد ۴ طبقه چهارم هستیم‌طبقه اول یه مادر شوهری هست طبقه دوم عروس 

عروسه دوتا دختر دوقلوی ۵ ساله داره دیدم همیشع مادرشوهر فحشش مبده ولی این دخترفوق العاده نجابت داره سکوته همیشه تا دیرور کاری داشتم ۸ صب دیدم مادرشوهر تو اتاق دختره هست وپدرشوهره دارن سرش داد میزنن هردو دختره اصفهانی هست ومادر نداره و از اصفهان اوردن تهران دختر فقط شنیدم گفت پدرم میگم بیاد خسته شدم واقعا اذیتش میکنن 

مادرشوهر بهش،گفت تو خرابی وبد کاره در حالی دختر پدرش قاری قرانه وخیلی باحجاب ولی خانواده پسره خیلی بی بند بارن

منم نمیدونم کارم درست بود یانه خیلب عصبی شدم به مادر شوهرش گفتم خجالت بکش چرادهمش  سر به سر  مینا میزاری همسن وسالات عبادت پیشه گرفتن تو تهمت میزنی عروست یه دختر ولگرد داره سه بار طلاقش دادن اومد پرید به من حمله کرد خیلی ناراحتم واسه مینا پدرش الان اومده 

پدر مینا اومد از منو ومادرم معذرت خواهی کرد وگفت ممنونم ارش حمایت کردین مادرشوهره خیلی سلیطه هست اینقدر جیغ کشید خیلب ترسیدم 

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

اگه دو بار جواب میداد الان اوضاع دختره این نبود همیشه هم بی زبون و مظلوم بودن خوب نیست

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دو بار جواب میداد الان اوضاع دختره این نبود همیشه هم بی زبون و مظلوم بودن خوب نیست

خیلی سلیطه وبی حیا هستن ودختره فوق العاده نجابت داره یعنی جوری تا حالا گسی صداش نشنیده ولی مادرشوهر وخاهرشوهرش همیشع جیغ وفریاد میکنن خیلب بی آبرو هستن

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
بیچاره دختره ...شوهر گور به گورش کجا بود 😐 یه دختر با هزار امید و آرزو ازدواج می کنه 💔

شوهرش خیلب اروم وسر به زیر تا حالا ندیدم ازش حمایت کنه الهی خیرنبینن دختره جوری که صداش نیاد اشک میریخت از چشمش