2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

120 بازدید | 16 پست

برادرم با یه خانم مطلقه که همسن خودشه چند ساله دوستن یه صیغه محرمیت هم خودشون بین خودشون خوندن ولی از اول رابطه برادرم بهش گفته که قصد ازدواج باهاش رو نداره با این حال خانمه باهش مونده خیلی هم بهش وابسته شده از طرفی اون خانم خیلی خوش برخورد مهربون و با اخلاق خیلی هوای مامانم رو داره همه جوره بهش میرسه و کمکش میکنه به برادرم هم خیلی میرسه و هواش رو داره حالا برادرم میگه دیگه باید این رابطه رو تموم کنم و به من گفته براش یه دختر خوب پیدا کنم چند بار گفته که پیگیر باشم اما من واقعا دلم نمیاد بعد از اون همه محبت اون خانم یه همچین کاری باهاش کنم موندم چکار کنم شما بودین چکار میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کثیف تر از برادر ت هم هست مگه دنبال دختر خووووووب میگرده    

اتفاقا برادرم از اول باهاش صادقانه برخورد کرده گفته نمیخاد ازدواج کنه این خود خانمه هم بهم گفت منتها به خاطر علاقش به برادرم‌ مونده اخه زندگی هم که از رو دلسوزی نمیشه 

اتفاقا برادرم از اول باهاش صادقانه برخورد کرده گفته نمیخاد ازدواج کنه این خود خانمه هم بهم گفت منتها ...

شما دیگه کی هستید که صیغه و ارتباط با زن صیغه ایی برادرتون اینقد عادیه ... 

برادرت اگه نیاز داشت همون موقع تشویقش میکردین ب ازدواج ...

حتما ب اون دختر بدبخت بگید برادرتون چند سال زن صیغه ایی داشته چون مزش زیر زبون داداشته اطمینانی ب زندگی با همچین موجودی نیست   

شما راضی هستین با اون خانم ازدواج کنه؟

خوب الان با این اخلاق و رفتار خوبی که از اون خانم دیدیم اره راضی هستیم و با برادرم کلی صحبت کردیم که حیف اینو از دست بدی ولی میگه نه ما به درد هم نمیخوریم

موندیم چطور به ازدواج با اون خانم راضیش کنیم

عزیزم چرا باید راضیش کنی؟هرکس خودش واسه زندگیش تصمیم میگیره من باشم دخالت نمیکنم چون نمیخوام اه کسی دنبتلم باشه از اونورم تو زندگی برادرم دخالتی کنم هر اتفافی بیوفته بگن تقصیر تو بود

شما دیگه کی هستید که صیغه و ارتباط با زن صیغه ایی برادرتون اینقد عادیه ... برادرت اگه نیاز داشت همون ...

با اینکه برادرم اما واقعا نمیدونم چی بهش بگم با این رفتارش

عزیزم چرا باید راضیش کنی؟هرکس خودش واسه زندگیش تصمیم میگیره من باشم دخالت نمیکنم چون نمیخوام اه کسی ...

چطور بهش بگم که از من نخاد واسش دختر پیدا کنم چون دلم راضی نمیشه