2777
2789
عنوان

موضوع وزن جنین لیدی میل ترومام

116 بازدید | 4 پست

سلام مامانای گل  لیدی میل یا ترومام اثر داره یانه شما خوردین وزن اول بعدش بگید و چند هفته بودین خوردین اثر کرد راضی هستین یانه من زایمان زودرس دارم توی هفته 32.5رفتم سونو که گفت وزن جنین 1929هست روزی دو لیوان لیدی میل میخورم نگرانم که نکنه اثر..شما تجربه هاتون بگید ممنون میشم

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

من ماه اخر خوردم،فک کنم اثر داشت چون دخترم سونو آخر وزنش رو 2خورده ای بود، بدنیا اومد 3200😍

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
من ماه اخر خوردم،فک کنم اثر داشت چون دخترم سونو آخر وزنش رو 2خورده ای بود، بدنیا اومد 3200😍

سونو اخر که دو کیلو بود چند هفته بودی گرفتی سونو رو

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو اخر که دو کیلو بود چند هفته بودی گرفتی سونو رو

من از 35 هفته به بعد کیسه ابم کم شده بود، تکونتی جنین بشدت کم شده بود، تقریبا یا هر روز سونو معمولی میدادم یا بیوفیزیکال، یا نوار قلب جنین، کلا همش استرس که جنین زنده بمونه تا زایمانم، دکترم با سرم تراپی تا 38 هفته نگهش داشت، 38هفته سزارین شدم. 

ببخشید طولانی شد توضیحاتم

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖