2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

1670 بازدید | 89 پست

من میخوام کوکو سیب زمینی بذارم شما چجوری درست میکنید؟ خیلی خوشمزه بشه 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که دراز کشم..حوصله آشپزیم ندارم

خوابمم میاد

فقط بذارین برممممم من🥱

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

هنوز نمیتونم 

یه چیز آسون پیشنهاد بدین  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من کوکو سیب‌زمینی رو اینجوری درست میکنم که اول سیب‌زمینی رو آب‌پز  و رنده میکنم،یه کم که خنک شد بهش نمک،تخم‌مرغ،زردچوبه و فلفل سیاه و پودرسیر و پودرپیاز میزنم و سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

رازش به ادویه‌هاش هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)