2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم 🥲

377 بازدید | 18 پست

تازگیا پولمو خرج میکنم اعصابم خراب میشه میگم وای خدا از پولم کم شد اما هرماه بیشتر از قبل پول دستم میاد اما هرموقع خرج میکنم انگار بدبخت شدم و عذاب وجدان میگیرم چرا خرج کردم بیهوده ام خرج نمیکنم وسیله هایی که نیازمه میخرم چی کنم این حسهارو نداشته باشم خیلی اذیت میشم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه وام بگیر مثلا بیست تومن قسط اونو بده با بقیه پولت هرچی عشقته بخر، اینطوری عذاب وجدان نداری و خیال ...

پس‌انداز دارم ب اون دست نمیزنم اما  هرماه که یه میلیون خرج میکنم میگم حیف شد کاش میموندش مامانمم میگه پول برا خرج کردنه اما من حس بدی بهم دست میده میبینم کم شده از پولم 😑🤦🏼‍♀️

پس‌انداز دارم ب اون دست نمیزنم اما  هرماه که یه میلیون خرج میکنم میگم حیف شد کاش میموندش مامانم ...

منم هرماه یک تا یک و خرده ای خرج میکنم اونم همش لباس بیخیال پول واسه خرج کردنه مامانت راس میگه پول در خدمت ماست برای راحتی و زیبایی و آسایش ،نه ما درخدمت اون

یه وام بگیر مثلا بیست تومن قسط اونو بده با بقیه پولت هرچی عشقته بخر، اینطوری عذاب وجدان نداری و خیال ...

وام چی گرفتی عزیزم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥