2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 30 پست
همین مامانم باعث بدبختی منه باعث این روژ افتادن منه

چرا اینقدر دنیا بده کثیفه که یکی مرگو به بودن با شوهرش ترجیح میده 

بعد منی که الان بغض داره خفم میکنه از دلتنگی نامزدم 

نامزدم باید بره زیر خروارها خاک اون که ازارش به مورچه هم نمیرسید 

فقط مهربون و دست دلبازه ولی درکنارش دست بزن قمارباز بی مسئولیت.قبلا اعتیاد داشته و...

خب قلق شو بگیر دستت روش کار بکن برا دست بزنش 

قماربازیهم کم کم از سرش بنداز اگه مهربونه حرف تو سرش میره کارت راحت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مهربون و دست دلبازه ولی درکنارش دست بزن قمارباز بی مسئولیت.قبلا اعتیاد داشته و...

دلم برا نامزدم خیلی تنگ شده یعنی دنیای دیگهم ای هست من یبار فقط یبار دیگه ببینمش یبار دیگه بهش بگم دوست دارم 

همشون اولش خوب بود روحش شاد

ما ۱۳ سال باهم بودیم همسایه مون بود از بچگی از روزی که خودمو شناختم اونم شناختم باورت نمیشه هرچی از خوبیاش بگم از دوست اشنا فایل همسایه هرکسی که فکرشو بکنی کوچیک ترین شناختی داشت یه عمره میگن مگه بهتراز فلانیم هست 

ما ۱۳ سال باهم بودیم همسایه مون بود از بچگی از روزی که خودمو شناختم اونم شناختم باورت نمیشه هرچی از ...

منم ۷سال دوست بود کل فامیل روسرش قسم میخورد ولی نابودم کرد از کثیفیش هرچی بگم کم گفتم

اوایل خوب بود؟

تو‌دوستی عالییی ولی همین که عقد کردیم فهمیدم دنیای بدهی داره نزول گرفته برای قمار و...شروع شد بدبختیای من بی کاری دست بزن اعتیاد طلاهامو میفروخت برای قمار اونم یواشکی سرکار میرفتم کارت عابرم پول برمیداشت یواشکی 

ای خواهر اون که هیچی منم خیلی تنهام مامانم همه حرفاش برادرمه اونم اصلا تره خورد نمیکنه براش من بمیرم ...

خواهر دقیقا عین منی😭😭😭😭😭اصلا انگار وجود ندارم برادرم هم محل سگ بش نمیزاره

بخدا هفته پیش رفتم پیشش انقدر براش کار کردم بدون دستکش دستم تا چند روز می سوخت از وایتکس😪اصلا به چشمش نمیام 

از تنهایی میرم پیشش 😭😭😭

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
همین مامانم باعث بدبختی منه باعث این روژ افتادن منه

منم دقیقا انقدر میگفت یه پدرسوخته ای نمیاد بگیرتت از شرت خلاص شم

با منه بدبخت مث یه موجود اضافه رفتار میکرد 

بخدا با همین خواهر کوچیکم مینشستن مسخره میکردن ترشیده شدی من انقدر اذیت میشدم ۲۴ سالگی ازدواج کردم حالا ببین خودش ۳۰ سالش شده دریغ از یه خواستگار...چنان قلبم  میشکست میگفتم بشون حلالتون نمیکنم  

ببین خدا چجوری میزاره تو کاسشون صبور باش خواهری   

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منم دقیقا انقدر میگفت یه پدرسوخته ای نمیاد بگیرتت از شرت خلاص شم با منه بدبخت مث یه موجود اضافه رفت ...

😭😭😭فک کن مادر ادم زنگ بزنه به دامادش بگه زندگیتونو بهم میزنم به من کار نداشته باشید دیگه غلط بکنم من خیلی احمق و خرم خیلییییییی