2777
2789
عنوان

اب خورشتم کم اومد 🤕

1582 بازدید | 10 پست

خانمها دیشب مهمان داشتم اب خورشت فیمه م کم اومد کلا تو هر مهمونی اب خورشتهام کم میاد چه کنم ؟؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من بهتره مخلفات خورشت بیشتر کنید تا حجمش بیشتر بشه مثلاً سیب زمینی یا لپه ش بیشتر بذارید که برای جا افتادنش مجبور نشید آبش کم کنید

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️

ابجوس بریزبزاربجوشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
آب جوش آخر پخت اگه دیدی آبش کمه یکم بریز. بعد هم یذره نمک و گلاب

خواستم بریزم خانم مهمان دستم بود روم نشد 😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وا😐 این دیگه رو شدن داره

دیگه روم نشد .اخه تو هر مهمونی کارم همینه خورشتام کم میاد طوریکه به خودمون خورشت نمی رسه اقاهه دیشب ظرف خورشت رو گذاشت طرف ما ...

دیگه روم نشد .اخه تو هر مهمونی کارم همینه خورشتام کم میاد طوریکه به خودمون خورشت نمی رسه اقاهه دیشب ...

خب بار بعد یکم بیشتر بپز.

اشکالی نداره

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خب بار بعد یکم بیشتر بپز. اشکالی نداره

باشه چشم