2777
2789
عنوان

دانشگاه نرفتن

1149 بازدید | 17 پست

بچه ها من متولد ۷۵ هستم .رشتم تجربی بوده.چون وسواس فکری داشتم نتونستم برا کنکور بخونم ،درس میخوندما ولی فایده نداشت.پول دانشگاه آزاد رفتنم نداریم. دیروز همه خونه مامانجونم اینا جمع بودیم بعد دختر خاله ام مثلا به در بزنه دیوار بشنوه به دختر داییم که می‌گفت میخواد فقط یه دیپلم بگیره میگفت دیپلم دیگه چیه آه حالم به هم خورد دیگه همه یه لیسانس دارند دیپلمه ها خیلی احمقند که نتونستند یه دانشگاه برند و اینا و همه اینارو با یه پوزخند میگفت .دلم خیلی گرفته بابت حرفاش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من نمیدونم مدرک بدون شعور به چه درد میخوره ، تو نگو لیسانس بگو دکترا

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

نمی‌تونم بگم حق با کیه ... چون الان جامعه ی ایران متاسفانه جوری شده که همه به این چشم نگاه میکنن و حداقل باید لیسانس و داشت من خودمم از این موضوع متنفرم ولی خب به چشم بد میبینن همه نه فقط فامیل شما همه اینجورین ...ولی من سعی میکنم هیچوقت اینجوری نباشم

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

گاهی اوقات حرف دیگران با اینکه نیش دار و تلخه ولی یه تلنگره که توی مسیر موفقیت قرار بگیریم، دخترخالتون احتمالا فردی بوده که با خودش زیاد مشکل داره، ولی شما از زخم زبون های دیگران برای رشد خودت استفاده کن، برای آینده شغلی برنامه ریزی کن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

اسی اگه دانشگاه دوس نداری بری خب برو سرکار.باشگاه کلاسای فنی حرفه ای که رایگانه.بعدم قبلش یه مشاوره برو فکر کنم از پظر روحی کمک نیاز داری.

اگه هم دوس داری که بری دانشگاه که پیامنور اینا ارزونه میتونی چند ماه بری سرکار شهریه شو در بیاری.ولی اول ریشه یابی کن که چرا انگیزه نداری واسه رفتن.و اون مشکلو حل کن.

بوس😘

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

منم نرفتم متولد 76 هستم 

سال کنکورم یه عزیزی روازدست دادم وتمام انگیزمو واسه زندگی گرفت درسم خیلیییی خوب بود ولی سرجلسه کنکور خوابیدم 

ولی بخاطرکناراومدن بامرگ اون عزیزخودمو سرگرم رشته های هنری کردم چندسال نقاشی میکردم دوسال هم هست خیاطی میکنم هیچ کس تاحالا تیکه ننداخته بهم چون بااعتماد به نفس از هنرم حرف میزنم همیشه ومیگم چون به هنرپرداختم وقت نداشتم دانشگاه برم 

اما الان به سرم زده تاقبل 30 سالگی لیسانسمو بگیرم  اگه یه رشته خوب قبول شم شاید مسیرزندگیمو عوض کنه 

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید