2777
2789
عنوان

قرص یونی زینک

525 بازدید | 17 پست

کیا واسه ریزش مو استفاده میکنن؟ نتیجه ای هم داشته؟ من 5 روزه شروع کردم فعلا نتیجه ندیدم البته زوده فقط اشتهام بهتر شده

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

من یه بسته ۶۰ تاییشو خوردم اثری نداشت برا من☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک زدم در رابطه با ریزش مو

اصلا روغن نمیتونم بزنم چون سرم چربه خیلی بدتر میریزه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اصلا روغن نمیتونم بزنم چون سرم چربه خیلی بدتر میریزه

نه...اول سرتونو بشورید بعدش کامل خشک کنید...تمیز که شد چربیش که رفت روغن بزنید و...ادامه ماجرا

من آقا هستم...من آقا هستم...من آقا هستم...لطفا هی نگید عزیزم و...
منم یه بسته خریدم ای بابا

شاید برا شما اثر کنه

فکر کنم همینه که زینک خیییییلی بالاست.سریع پلی کیستیک شدم و چقدر رفتم دنبال درمان.لعنت بهم نمیدونستم ...

آخی عزیزم... واسه من تو این 5 روز حس میکنم سینه هام متورم شدن، یعنی باید هفته ای یه بار بخورم؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

منم تازه خریدم ولی اب پیاز قرمز با روغن نارگیل میزنم سه هفته خیلی بهتر شده ریزش مو شدید داشتم موهام کوتاه کردم حالا بهش میزنم یه روز درمیان مثلا صبح که دست می‌کشیدم کم کم ۳۰تا دونه مو تو دستم بود امروز صبح دست کشیدم فقط چند تا آمد خیلی خوب شده البته استرسمم کم کردم قرص هم میخورم یه روز درمیان هم آب پیاز وروغن نارگیل میزنم