2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واژینال میگن خطر سعقط داره من دکترم زنگ نزدم ندارم بیرون میرم سونو شکمی 

اره عزیزم اونم هست من از دوباره باید سونو واژینال بشم☹انقدر هر سری سر این سونو استرس میکشم همین شکمی از همه بهتره

بخاطر طول سرویکس برای همه نمینویسن شایدم همین شکمی برم از این سونو میترسم داخلی

عزیزم به نظرت سونو شکمی برای من که هفته هفتم برم نشون میده پاک خل شدم به خدا اینکه قلبش تشکیل شد نشد بارداری پوچ نباشه چون اولین بارمه بدچندسال توهم سونو شکمی برو بهتر واژینال آدم استرس میگیرن 

الکی سونو واژینال نرو. سونو واژینال برای کسی هست که مشکل خاصی داشته باشه یا زیر ۸ هفته باشه و بخوان وضعیت رو ببینن. اگر مشکلی نداری ۸ هفته بری سونو شکمی انجام بدی صدای قلبش رو میشنوی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
الکی سونو واژینال نرو. سونو واژینال برای کسی هست که مشکل خاصی داشته باشه یا زیر ۸ هفته باشه و بخوان ...

وای هفته هشتم تعطیل 15خرداد سه شنبه همین هفته میرم هفت هفته م از استرس دارم میمیرم اینکه با واریکوسل شوهرم بازردارشدم و خودمم فیبروم دارم

عزیزم به نظرت سونو شکمی برای من که هفته هفتم برم نشون میده پاک خل شدم به خدا اینکه قلبش تشکیل شد نشد ...

عزیزم استرس نداشته باش ایشالله  تشکیل شده🥰یادم خودم افتادم منم خیلی استرس داشتم 

من یبار رفتم همین آزمایش دادم سونوم کرد گفت ساک رو نمیبینم منو قشنگ سکته دادن باز از دوباره گفت ۵ هف ...

من به نظرت چیکارکنم سه شنبه برم هفت هفته چهار روز میشه تا اون موقع حالا چهار روز حساب میکنیم هفت هفته