2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم چیش عالیه؟؟ فقط به فکر خودتی؟؟؟

کسی که منطقه محرومه دروس اختصاصیش ضعیفه هرسال خیلیا با بالا زدن همین عمومی ها و تخصصی حدود 30 40 درصد قبول میشدن

الان همین فرصت رو از منطقه محرومی ها گرفتن که نه امکانات دارن نه معلم درست حسابی داشتن درسشون بده

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin

بعضی ها میگن راسته بعضی ها میگن دروغه نمیدونم قشنگ نمیان اعلام کنن🤦🏻

ولی ما یکی از معلم هامون میگفت از سال ۱۴۰۳ اینا رو انجام میدن کنکور ۱۴۰۲ مثل قبله🤷🏻

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
گلم چیش عالیه؟؟ فقط به فکر خودتی؟؟؟ کسی که منطقه محرومه دروس اختصاصیش ضعیفه هرسال خیلیا با بالا ...

من خودمم منطقه ۳ام عزیزم...ولی این همه کلاس و...هست ک میشه باهاشون خودت بالا بکشی...حجم درسا خیلی کم میشه اینطوری میشه تندتند مرور کرد و چندبار خوند درسارو