2777
2789
عنوان

از بچگی گفتن😒

183 بازدید | 5 پست

شهادت امام صادق (ع) رو  به دوستداران ایشون تسلیت میگم هدیه به روح این بزرگوار یک صلوات بفرستید 

قبول باشه 

🖤🙏

از بچگی اینطوری تربیتمون کردن که واااااای اینکارو نکنی ها مردم چی میگگگگگن؟ مردم مسخرمون میکککککنن 

همین طور تو جامعه با ترس و لرز بیخود بزرگ شدیم از همون بچگی خدای ما مردم شد خب ما با این نوع تفکر چه فرقی دقیقا با با پرستا داریم اونا شاید از ما خالص تر بودن اونا حداقل ادعا نداشتن خدایی به غیر از بت ها وجود داره ما خدا رو شناختیم و خیلی چیزا رو از اون مهم تر می‌دونیم و بخاطر اون چیزا از خدا رد میشیم چه از سر نادونی چه با آگاهی کامل

کسی که دلش رو با خدا صاف کرده و میخواد بنده پاک و خالصی باشه همیشه به این فکر میکنه که خدا در موردش چی میگه نه مردمی که خودشون روزانه ممکنه چندین بار اشتباه و خطا بکنن تو علم روانشناسی هم واسه رشد و موفقیت همچین توصیه ای میشه 

البته مشورت گرفتن و انتقاد سالم بحثش جداست 

ترس از مردم باعث شده یادمون بره خدا چی میخواد خیلی از خواسته های مردم خلاف خواسته خداست میدونید که خدا اگه چیزی از ما بخواد بخاطر خودش نیست بخاطر اینه که فکر ماست 

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند

«سعدی»

🤍

دقیقا از بچگی هی گفتن 

این چی میگه اون چی میگه

گور بابای اینو و اون

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا از بچگی هی گفتن  این چی میگه اون چی میگه گور بابای اینو و اون

چون پدر و مادرای ما خودشون اینطور بزرگ شدن و یه عمر با این تفکر زندگی کردن انس گرفتن ترک عادت هم که میدونی چقدر سخته تازه خیلیا این مسیله رو نمیدونن باید اول جامعه اینو یاد بگیره بر ترکش کنه من خیلی وقته با سختی زندگی اینو فهمیدم دارم تمرین میکنم بزارم کنار وگرنه کسی نبود بهم یاد بده

🤍

👌

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

این استرس حرف اینو اون نمیزاره خیلی ها پیشرفت کنن ،

چون در مسیر پیشرفت، قطعا چند بار شکست میخورن ولی نهایتا پیروز میشن!

ولی ترس از نظرهای مردم در مورد همون چند تا شکست،

ادم ها رو از راه پیشرفت منصرف میکنه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده