2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۲۰ سالمه  ولی همون حدوده دیگه تقریبا  درست میشه رابطمون؟

والا من خودم حس میکنم حسم قویه نمیدونم

اما رو این قضیه حسم میگه الانم درست بشه دوباره همون آشه

طرف مشکل جدی داره انگار 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
والا من خودم حس میکنم حسم قویه نمیدونم اما رو این قضیه حسم میگه الانم درست بشه دوباره همون آشه طرف ...

میشه حس واقعی تو بگی که یه کاری شروع کردم زمان پایانش کیه؟ چقدر دیگه طول میکشه تموم شه لعنتی؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
بیزحمت بگو من کی باردار میشم؟ جنسیت؟

عزیزم من دلی میگما 

حسم یهو تو ذهنم یه چیزی میگه

۲ تا ۳ ساله بچه میخوای؟ حدودی؟

تا یکو نیم دو سال دیگه باردار میشی

میشه حس واقعی تو بگی که یه کاری شروع کردم زمان پایانش کیه؟ چقدر دیگه طول میکشه تموم شه لعنتی؟

گره زیاد داره 

شاید یک سال

چه کاریه؟

والا من خودم حس میکنم حسم قویه نمیدونم اما رو این قضیه حسم میگه الانم درست بشه دوباره همون آشه طرف ...

عزیزم میشه حستو بگی دوستم که برگشته به پسره آخرش به خوشی تموم میشه و به هم میرسن؟

کار خوبی کرده با نه؟

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
گره زیاد داره  شاید یک سال چه کاریه؟

یه چیزی رو شروع کردم که به اجباره و بهم گفتن حدودا دوسال زمان میبره ولی خودم حس میکنم کمتر دوسال 

شما حستون دقیقا چیه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤