2777
2789
عنوان

بی بی چک

86 بازدید | 13 پست

سلام خانما وقت بخیر....بی بی چک چند روز بعد از به تعویق افتادن پریود مثبت میشه...

از یه هفته قبل پریودم دارم میزنم منفیه🤕

فقط امروز نزدم ک یه روز از پریودم گذشته...

یه سوال دیگه علائم اولیه بارداری چیه من دلم یه جوریه دل درد همیشمو ندارم اما یه دل دردای شل کن صفت کنی دارم...

لطفا برام دعا کنید باردار باشم یه نی نی سالم 😍🥰😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ی یوال تو تاپیکت میپرسم.

لطراحی هر کی میخونه جواب بده

من هفته ۳۷ باردهربم.انشب موقع رابطه ازم آب اومد.نمیدونم ادرار بود یا کیسه آب

لطفا هر کی اطلاعات داره بگه

کیسه آب چه جوریه پاره سدنش

انشاالله که بارداری گلم   میگم بی بی چک فقط صبح ها درست نشون میده یا نه؟ 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
وای ایشالا دل تو دلم نیست😍ایشالا خدا بچتو برات نگه داره یه بچه سالم و صالح باشه

ایشالا که مثبته 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
انشاالله که بارداری گلم   میگم بی بی چک فقط صبح ها درست نشون میده یا نه؟

مرسی عزیزم...اره منم شنیدم ولی یه اشنایی داشتیم میگفت ک سه روز مونده ب پرودش بعد از ظهر زده مثبت بوده

لطراحی هر کی میخونه جواب بده من هفته ۳۷ باردهربم.انشب موقع رابطه ازم آب اومد.نمیدونم ادرار بود یا ک ...

من چیزی راجبش نمی‌دونم من... ولی کاش میرفتی زایشگاه بیمارستان چکت کنه

من یک سال و نیمه منتظرم و الان چیزی حدود یه هفته تاخیر داشتم ولی درد پریودیم انقدر شدیده که همش منتظ ...

عزیزم😍ب امید خدا یه نی نی سالم و صالح توی دلت داری...اره مامانمم میگه ک موقع بارداری درد پریودی رو داری معمولا

ان شاءالله بارداری عزیزم😍

دعاکن ان شاءالله منم مامان بشم به زودی و سلامتی و دل خوش 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
از ته دلم برات میخام  ب خواستت برسی...بی بی چک من منفی بود🥲

فدای سرت عزیزم ان شاءالله به زوووودی مامان میشی مهربون😍

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین