2777
2789
عنوان

الوچه گوجه سبز یا رب گوجه سبز

674 بازدید | 6 پست

سلام خوبید . الان گوجه سبز ارزون شده ۲۵ هزارتومن بود چند وقت پیش

اقا یه چیز سمی میخوام بهتون یاد بدم یعنی فووووق العاااده . خودمم باورم نمیشه انقدررر خوشمزه است.

مخصوص ترش خورا.

من امروز دیدم یه کیلو گوجه سبز دارم خیلی نرم شده برای خوردن مناسب نیست . اومدم رب گوجه سبز درست کردم چیییی شدددد.

۱ کیلو گوجه سبز

۳ لیوان اب

نصف قاشق غذاخوری نمک

همین . با همین ۳ تا یه چیز خوشمزه درست میکنید که خالی خالی خوردنش خیلی حال میده . اسمش ربه ولی من به عنوان الوچه استفاده میکنم راستی توی خورشت هم میتونید بریزید.

خوب اول دم و برگ گوجه سبز هارو جدا کنید . بشورید بریزید توی ابکش.

مهم نیست خشک بشه یا نه.

یه قابلمه بردارید که گوجه سبز ها یک سومش رو پر کنه . بیشتر نشه

گوجه سبز هارو بریزید توی قابلمه . ۳ لیوان اب رو بهش اضافه کنید نمک بزنید و بزارید با حرارت بالا اب جوش بیاد . وقتی جوش اومد کامل زیرش رو کم کنید . هر ۱۰ دقیقه هم بزنید . با پشت کفگیر ام له بکنید . من ازین کفگیر پلاستیکی ها استفاده کردم راحت بودم.اونقدری باید بپزه که راحت گوشتش از هسته و پوسته جدا بشه .زود بر ندارید.

یه قابلمه بردارید ، روش ابکش بزارید . گوجه سبز پخته شده همراه با همون ابی که داره بریز توی ابکش . بزار یه کم خنک تر بشه چون باید با دست بری توش . با دست کامل گوشتش رو جدا کنید و باید از ابکش رد شه.

اونقدری ادامه بدید که توی ابکش فقط هسته بمونه و پوسته.اقا من هسته رو جدا کردم ،پوست رو خوردم خدایی ترش بود خیلی خوشمزه بود.

اگر دیدید که گوشتش درست نپخته و به راحتی جدا نمیشه ، یه استکان اب بریزید توی یه قابلمه کوچیک ، اونایی که گوشتشون هنوز سفته رو بریزید توش بزارید بپزه دوباره .و همین کارو انجام بدید.

خوب در اخر قابلمه ای که زیر صافی بود رو بردارید بزارید روی اجاق ، دوباره با شعله زیاد به جوش بیاد و بعد شعله رو  روی کم بزارید ، به صورت مدام نه اما با فاصله های نزدیک مواد رو هم بزنید که ته نگیره . نیازی ام نیست کف روش رو بردارید . اونقدری باید اینکار رو ادامه بدید که مواد به غلظت رب انار برسه یا خودمونی تر بگم به غلظت ماست هم زده شده .

اخراش هی باید هم بزنید چون سریع ته میگیره و تلخ میشه.

بزارید خنک شه بعد توی ظرف درب بسته بزارید یخچال .

راستی دور قابلمه ام از موادش میچسبه و خشک میشه ، مثل لواشک میشه خیلی ام خوشمزه

خواهر ما همین که از بیرون می‌آییم خونه میخوریمشون😂

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اینکارو با البالوام بکن 🤤🤤🤤🤤

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠