2777
2789
عنوان

نوزاد شما...

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست
هیچکدوم تعجب کرده بودم شب اول تا صبح از ذوق خوابم نبرد

دقیقا منم 

هی مادرشوهرم میگفت یکم بخواب استراحت کن ولی من خواب ب چشام نمیومد🥰

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
هیچکدوم تعجب کرده بودم شب اول تا صبح از ذوق خوابم نبرد

جالبه منم با اينكه شب قبلشم از درد كمر نخوابيده بودم واهي بيمارستان شده بوديم صبح سزارين شدم

شبش نخوابيدم

با اينكه مورفين هم بهم زدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم  هی مادرشوهرم میگفت یکم بخواب استراحت کن ولی من خواب ب چشام نمیومد🥰

چ حس خوبیه اوخ ی ریزه بود قرمز قرمز پاهاش انگار توش خون موج میزد 😃

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چ حس خوبیه اوخ ی ریزه بود قرمز قرمز پاهاش انگار توش خون موج میزد 😃

عزیزم از یادآوریش دلم قنج رفت🥰

پسر من پرررررر مو سفید مث برف 

مژه هاش بلند 

موهاش بلند میشد کش بست مشکی مشکیییی😍

شیکموووووو 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اشک شوق بود فقط خداروشکر میکردم و از ماما می‌پرسیدم سالمه ؟!طبیعی زایمان کردم خیلی نگران بچه بودم&nb ...

مگه غربال گری نرفته بودید؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
 عزیزم از یادآوریش دلم قنج رفت🥰 پسر من پرررررر مو سفید مث برف  مژه هاش بلند  مو ...

خوش به حال تون

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
 عزیزم از یادآوریش دلم قنج رفت🥰 پسر من پرررررر مو سفید مث برف  مژه هاش بلند  مو ...

😻😻😻🥰ننه 😋 دخملی من کچل هس هنوز بعد هشت ماه ی زره مو در آورده

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ننه رو خوب اومدی😄😍

اولی ذوق داشتم ، دومی هم خوشحال بودم اما با هیجان کم تر، هم این که حالم خیلی بد بود ...

تو هر دو بیشتر شوکه بودم و حس ناباوری داشتم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الهی😍 

پسر من الان ۶سالشه دوباره باردارم 

خیلی حس خوبی بهم دست داد الان ک یادم اومد این حسا دوباره قراره تکرار بشه  

من دخترم رو خودم زایمان نکردم ۴ ماه و نیمه بود که اولین بار تو پرورشگاه دیدم وقتی خانومه آورد من نشسته بودم یهو  بلند شدم انقدر از خوشحالی جیغ زدم همه کارمندها جمع شدند..یادش بخیر چه روز قشنگی بود.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت