2821
2789

حست اشتباهه... خدا از همه بیشتر ما رو دوست داره... 

مشکلاتمون ربطی به ابن موضوع نداره 

ان شاءالله مشکلاتتم حل شه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا همش برای من تنهایی خواسته؟چرا باید دلشکسته باشم؟

همیشه نیست مهربونم... این روزا تموم میشه ان شاءالله 

یا من یکفی من کل شی و لایکفی منه شی اکفنی ما اهمنی مما انا فیه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
همیشه نیست مهربونم... این روزا تموم میشه ان شاءالله  یا من یکفی من کل شی و لایکفی منه شی اکفنی ...

داستان زندگی من دل سنگم آب میکنه.

حس میکردم خوشبخت شدم،یه دفعه ای ورق برگشت

داستان زندگی من دل سنگم آب میکنه. حس میکردم خوشبخت شدم،یه دفعه ای ورق برگشت

منم همین طور... 

شما که ایمانت زیاده،نگاهت به مشکلات ،با یه دید دیگه هست

عزیزم گفتی ورق یهو برگشت.. واسه منم همین شد... 

دو بار تو زندگیم... این سری دوم بدجوری جگرم زخم شد... 

توروخدا دعام کن... میترسم دنیا و اخرتم رو از دست بدم

عزیزم گفتی ورق یهو برگشت.. واسه منم همین شد...  دو بار تو زندگیم... این سری دوم بدجوری جگرم زخ ...

منو شوهرم نمیگم اختلاف نداشتیم،داشتیم اما آخرش همدیگه را دوس داشتیم.نمیدونم جی شد که یه دفعه شوهرم از من بدش اومد و اصرار به طلاق توافقی.از اونجایی که شرایط مالی خوبی ندارم  بچه ۲ سالم را هم دادم به باباش.چون شهر دوریم،نمیتونم برم دیدن بچم.دلم خونه

منو شوهرم نمیگم اختلاف نداشتیم،داشتیم اما آخرش همدیگه را دوس داشتیم.نمیدونم جی شد که یه دفعه شوهرم ا ...

نمیشه تو کوتاه بیای به خاطر بچه ات؟ هنوز که طلاق نگرفتی؟ اگه نگرفتی کوتاه بیا... اشکال نداره تو کوچیک نمیشی بزرگ هم میشی... کمک کن نذار زندگیت بپاشه