2777
2789
عنوان

چندقلو

327 بازدید | 16 پست

چهارتا فولیکو بالغ به اندازه۲۲و دوتا۱۸ سمت راست و یکی۲۰ سمت چپ داشتم امکان دوقلو بودن هست؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
یه قلو
3
21%
دوقلو
4
28%
چندقلو
0
0%
....
7
50%
منم فک  میکردم میشه اینقدر اقدام دارم چند تا چند تا ولی باردار نمیشم.شوهرم هم قوی هست هم تعداد ...

عزیزممم ان شالله خدا دامنتو سبز کنه بچه هم داری؟؟روز تخمک گذاری اقدام میکنی؟؟فولیکولات حتما ازاد میشن اصلا تخمک دارن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله این ماه باهم باردار بشیم

توکل بر خدا فعلا اقدام کردم دو سه روز پیش بود میخواستم اقدام باز کنم به طرز عجیبی همسرم تخلیه شد الان دو سه روز دیگه بازم اقدام میکنم شماسوزنم میزنی دارو مصرف میکنی؟؟

توکل بر خدا فعلا اقدام کردم دو سه روز پیش بود میخواستم اقدام باز کنم به طرز عجیبی همسرم تخلیه شد الا ...

من از روز۴ پریودی تا۹‌ شبی دوتا لتروزول خوردم و روز۱۲ پریودی امپول زدم و فقط سه بار اقدام داشتم

من از روز۴ پریودی تا۹‌ شبی دوتا لتروزول خوردم و روز۱۲ پریودی امپول زدم و فقط سه بار اقدام داشتم

میشناسم ولی من دارو میخورم شدیدا لوله هام درد میکنن شدیدا ولی با دارو عطاری هر ماه از روز هفتم پریودی تخمک ازاد میکنم تا روزهای سیزده پریودی

الان تخمک ندارم اقدام نمیکنم ولی طبق هر ماه فردا یا نهایت پس فردا اماده هست سوزن بزنم.میگم هاچ سی جی ...

من این ماه اولین بارم بود امپول زدم اونم یکی، هزینه اش ۲۰ تومن شد