2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

263 بازدید | 33 پست

نمیدونم چرا اینقدر دلم گرفته 

یه دیقه دلم براش شدید تنگ شد اینقدر دلم براش تنگ شده که میخوام همین الان بهش زنگ بزنم صداشو بشنوم اما اون اینقدر مغروره که میدونم جواب نمیده خسته شدمه از این امتحانا امتحان پشت امتحان اینقدر استرس دارم اینقدر دلم گرفته که میخوام بخوابمو دیگه بیدار نشم  دیگه نمیکشم بخدا خسته شدم از این احساس،  احساسی که هر روز بشتر رو بیشتر میشه و نمیدونم چیکار کنم 😭😭💔

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚶🏻‍♀️💔

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
زنگ زدی جواب نداده دلیل جواب ندادنش چیه

نمیدونم،  اولین بار که بهش زنگ زدم فکر کنم شمارمو نداشت برای همین زنگ نزدم وقتی بهش پی ام دادم خیلی سرد باهام صحبت کرد دوستم گفت یه بار دیگه بهش زنگ بزنم نتونستم با گوشیم زنگ بزنم با یه شملره دیگه زنگ زدم بازم جواب نداد مسترسم با شماره خودم بهش زنگ بزنم 

.
نمیدونم،  اولین بار که بهش زنگ زدم فکر کنم شمارمو نداشت برای همین زنگ نزدم وقتی بهش پی ام دادم ...

عزیزم فقط این میدونم اگه اینقد دوستش داری همه سعیت بکن تا مثل من نشی منم با وجود ی دنیا عشق وقتی کات کردیم غرورمو دیگه نشکستم و همش تو خیال و دعا بودم ک برگرده برنگشت هیچ خبر مرگش شنیدم ب جاش بخدا غرور اونقدا هم ارزش نداره ک عشق نادیده بگیری بخاطرش

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه