2777
2789

عزیزم من تو خونه قارچو با پودر سوخاری درست نمیکنم .قارچو میزنم تو همون سسی که درست میکنم سرخ میکنم.اگر میخوای کریسپی باشه پودر یا پولک سوخاری یا نون پودری بزن

خودت باش خودت مگه چشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سسشو مثل سس جوجه چینی درست میکنی؟

اره عزیزم البته مامانم سسای مختلف امتحان میکنه ولی اصلیشو همون جوجه چینی میزنم اما زیاد ارد نزنی ها خیلی خمیر کت و کلفتی میشه

خودت باش خودت مگه چشه

😂😂😂😂ایول چه زود برگشتی.به تلگرامشون پیام دادی؟

نچ 😂🤣🤣🤣تاپیک آخرم همون شرایطم رو تعییر میدم نی نی یار رو تگ کردم گفتم باهات قهرم 🤣🤣🤣بعد گفت من نکردم بعد گفت میپرسم چرا تعلیق شدی بعد پرسید بعد بیگناه را از بند آزاد کردند

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
نچ 😂🤣🤣🤣تاپیک آخرم همون شرایطم رو تعییر میدم نی نی یار رو تگ کردم گفتم باهات قهرم 🤣🤣🤣بعد گفت م ...

😂😂😂😂بیگناهو خوب اومدی خدایی

انصافا بعضی وقتا به ناحق تعلیق میکنن اونوقت تو همون تایپیک طرف بدترین حرفو میزنه کاریش ندارن

😂😂😂😂بیگناهو خوب اومدی خدایی انصافا بعضی وقتا به ناحق تعلیق میکنن اونوقت تو همون تایپیک طرف بدتر ...

بخدا همه شون گفتن بریم اعتراض و فلان وفحش و ..... بعد من تعلیقم😶

اون یه کم برام درد آور بود بیشتر از این بدم اومد تاپیک زدن پشت سرم و بهم گفتن کودن وبیسواد وهر چی که از دهنشون در اومد گفتن 

درحالی که نه حرفم سیاسی بود نه دفاعی کرده بودم که خلاف عقایدشون باشه حتی استارتر م تعلیق نشده بود😶😑😂😂😂اما من و گزارش زدن

بخدا همه شون گفتن بریم اعتراض و فلان وفحش و ..... بعد من تعلیقم😶 اون یه کم برام درد آور بود بیشتر ...

دقیقا منم همینجوری شده بود.ولی من بعد ۸ ماه پیام دادم تازه از تعلیق در اومدم.فکر میکردم خودشون بعد یکی دو ماه ازادم میکنن🙃

دقیقا منم همینجوری شده بود.ولی من بعد ۸ ماه پیام دادم تازه از تعلیق در اومدم.فکر میکردم خودشون بعد ی ...

انشالله دیگه پیش نیاد برات همچنین خودم😂💚🧡