2777
2789
عنوان

عقده موج میزنه

227 بازدید | 46 پست

الان شماها همه قوانین سایت رو مو به مو اجرا میکنین فقط اون بنده خدا خارج از قوانین سایت عمل کرده؟

چون تاپیکتون کسی نمیاد 

چون چندبار ترکیدید باید بزنید اون بدبخت رو بترکونید

چند بار گفت گزارش نزنید چطور وجدانتون قبول کرد گزارش زدید و نی نی یار خبر کردید

نی نی یار اون کاربر درسته ۱۴سالش بود ولی حداقل ازدواج کرده بود و این سایت به دردش میخورد

بجاش اون عقده ای ها رو میترکوندی

تازه بعضی هاشون هم تو سایت ادعای معروفیت هم داشتن

واقعا متاسفم

یکی نی نی یار رو تگ کنه

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

مگ گزارشش کردن ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناراحت شدم تعلیق شدن

ولی قوانین برای همه یکسان هست

از طرفی به نظرت ایشون خودش با گفتن سن و قومیت روی حاشیه ها اصرار نداشتند ؟

به نظرت برای اتو کردن نیازی به این حرفها بود؟

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

نی نی یار تگ کردن عقده ای ها بخاطر ی اتو کردن😑

وای واقعا که اخه به شما ها چه چه قدرم به طفلک حرف گفتن اخه وقتی راجب رسم و رسومات ی جا نمیدونن چرا بیخود نسخه میپیچن 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم ناراحت شدم تعلیق شدن ولی قوانین برای همه یکسان هست از طرفی به نظرت ایشون خودش با گفتن سن و قوم ...

میتونستن بگذرن قوانین همچین هم اجرا نمیشه 

فکر نمیکنم چون سنش کم بود برا این چیزا فقط از سر سادگی گفت بنطرم

من بیشتر بخاطر این ناراحت شدم که گفتن چون ما تعلیق شدیم و تاپیک هامون ترکید گزارش میزنیم😑

چرا دنبال جنجال هستین؟کاسه داغ تر از اش نباشین

اون کاربر هدفش اتو یاد گرفتن نبود واگرنه چه اصراری بود به گفتن سن؟

بعد هم نی نی یار ۵ الان انلاین هست و هر تاپیکی که افراد انلاین چک میکنم ایشونم هست خودش قطع میکنه نیازی به گزارش نبود

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سیستان رسمه ک دختر زود شوهر بدن اونجا ازدواج دختر ۱۴ ۱۵ ساله تابو نیست

بخاطر سن کم ایشون نه اتو کردن

سوالش این بود وگرنه میدونم عقده ها از کجا آب میخوره

کم کاربر ۱۲ و ۱۳ ساله اینجا ندیدم که سوال امتحانی پرسیدن و کسی هم کاری باهاشون نداشت

میتونستن بگذرن قوانین همچین هم اجرا نمیشه  فکر نمیکنم چون سنش کم بود برا این چیزا فقط از سر سا ...

بله میتونستن نگن 

ولی گفتن و طبق قانون هم بود 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بخاطر سن کم ایشون نه اتو کردن

کسی که دست گرفتن اتو بلد نیست معذرت میخام ولی بیجا میکنه شوهر میکنه همش دروغ میگن تا یه جورایی جلب توجه کنن 

اتو هم بهانه بوده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

میتونستن بگذرن قوانین همچین هم اجرا نمیشه  فکر نمیکنم چون سنش کم بود برا این چیزا فقط از سر سا ...

اره بابا طفلی سنش گفت مسخرش نکنن اتو بلد نیست یا نگن برو بده مامانت اتو کنه گفت متاهلم این نظر منه باز،الله  واعلم