2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی قربونت آره هنوزخونه بابام هستم موندم چه جوریه رواززندگیم بندازم بیرون

اگه قصد طلاق نداری برگرد خونت عزیزم، اگه شوهرتو دوست داری کوتاه نیا اونی که باید بره اون زنیکه هس نه تو.

مطمئنم شوهرت اون هرزه رو دوست نداره فقط از رو هوس اونو گرفته .حتی هرزه ترین مردا هم زنای هرزه رو دوست ندارن فقط برا نیازشون باهاشونن.شرایط خیییییییلی سختی داری برات دعا میکنم گلم.خدا میدونه با خوندن تاپیکات چقدرررر دلم میشکنه و غصتو میخورم خواهر گلم.مطمئن‌ باش بابت کاراشون تقاص پس میدن با خدا توکل کن و ازش کمک بخواه.

اگه قصد طلاق نداری برگرد خونت عزیزم، اگه شوهرتو دوست داری کوتاه نیا اونی که باید بره اون زنیکه هس نه ...

مرسی گلم ممنونم بابت دلسوزیت  امیدورام هرچی ازخدای مهربان  میخای بهت بده من مالشوتوقیف کردم میگم برم سرزندگیم کوتاه نیام بگم هم زندگیمومیخام هم مهریه به نظرشماخوبه راهی برای ول کردنه اون زنه میگم بهش حتی ازسکه هام کم کن یه خونه به نامم بزن بریم اونجازندگی کنیم من خیلی شوهرمووزندگیمودوست دارم امابااین کارش داغونم کرد حتی درحدخودکشی هم رسیدم امان جراتشوداشتم وهم دلم برای پدرومادر میسوخت که بعدم چکارمیکنن امیدوارم هرکسی که بازارشان توزندگی مردمتاهل باعث ازهم پاشیدن زندگی کسی میشن خداتقاصشونوپس بده 🤲🤲🤲🤲

مرسی گلم ممنونم بابت دلسوزیت  امیدورام هرچی ازخدای مهربان  میخای بهت بده من مالشوتوقیف کرد ...

آره گلم حتمابگو خونه به نامت بزنه و برگرد.از مشاور کمک بگیر تا شوهزتو به سمت خودت بکشونی.ببخشید میپرسم رابطت با شوهرت قبل خیانت چطور بود؟ والا اینقدر تاپیک خیانت دیدم دیگه منم میترسم.

با سیاست کارتو پیش ببر مطمئن باش یه روزی از اون هرزه خسته میشه و برمی گرده پیشت. تو پاکی و همسرش.اون زنه صرفا بازیچه هست و کثیف.

ولی حتما یه چیزی به نامت بزن که اگه خدایی نکرده ولت کرد یه پشتوانه ی مالی داشته باشی.

شوهرت پیگیری میکنه که برگردی؟ اگه آره با شرط و شروط برگرد و میدون رو برا اون زنه خالی نکن.برات دعا میکنم گلم.