2777
2789
عنوان

جواب بدین

80 بازدید | 14 پست

سلام ..من تازه انستا نصب کردم ..وی پست بودش ک من ی کامنتی نوشتم ی پسره هم جواب کامنت منو داد..بعد فالوم کرد و حالا شاید ی هفتس باهاش چت میکنم ...بهم میگه محبت احتیاج داره ..و ب من میگه بهم محبت کن ..و حتی بهم میگه مامان ‌..شاید بخندین ..چند تا استوری گذاشته ک داداشش خودکشی کرده و اینا بنظرتون راست میگه ...

همسنیم هردومون بیست سالمونه ولی هی بهم مامان 😂😂منم چند بار گفتم نگو حس پیری میکنم اما اون...بنظرتون ایرادی داره بهم میگه مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده بهم میگه مامان ..من ک اصلا برام مهم نیس

ببین این آقا کمبود محبت داره 

به اسم مامان پس فردا توی چت میگه بیام بغلت و....

بعدشم کم کم حواست نیست به خودت میای و میبینی فاز عوض شد اصلا یک هو خوشت ازش اومد اونوخ چه گلی به سر بگیریم ها؟

از الان که اولشه تموم کن خب

ببین این آقا کمبود محبت داره  به اسم مامان پس فردا توی چت میگه بیام بغلت و.... بعدشم کم کم حو ...

اخه دلم براش میسوزه خودشم خیلی سعی داره با احترام و محبت چت کنه ..یهو بلاکش کنم چی میگه 

اخه دلم براش میسوزه خودشم خیلی سعی داره با احترام و محبت چت کنه ..یهو بلاکش کنم چی میگه 

اگه آرامش خودت و اون برات مهمه تموم کن

ببین دارم میگم هااااا

اگه تهش آسیب شد واسه هر طرف مقصر خودتی

شما هیچ کمکی نمیتونی کنی ادامه دادن فقط اوضاع رو بدتر میکنه