2777
2789
عنوان

از مرگ برگشتم 😭

311 بازدید | 2 پست

دیروز سرما خوردم رفتم دکتر ولی بجای اینکه بهتر شم بدتر شدم اوایل بی حالی ابریزش بینی و بستن بینی داشتم ولی بعدش بی حالی شدید ابریزش بینی بستن بینی سر گیجه سردرد هم اضافه شد ترسیدم رفتم بیمارستان و اینکه دیروز رفتم مطب ، و امروز میخواستم برم مطب اما بسته بود پس رفتم بیمارستان و اینکه قبلا ۱ نفر تو این بیمارستان مرده بخاطر تزریق داروی اشتباه و رفتم سرم و آمپول گرفتم و قرار بود آمپول رو بزنه وقتی وارد اتاق شدم یه زوج عاشق هم اونجا داشتن جیک جیک میکردن تو اون وضعیت😐 هیچی خوابیدم ۳،۴ دقیقه گذشت اول سرفه میکردم اما یهو نفسم قطع شد داشتم بال بال میزدم پرستاری صدا زدم بعد ۲،۳ دقیقه اومد 😐 منم تو این ۲،۳ دقیقه داشتم بال بال میزنم و اون دو زوج عاشقم که گمون کنم تازه ازدواج کردن عین خیالشون نبود داشتن جیک جیک میکردن میگفتن میخندیدن بگذریم اومد گفتم دارم میمیرم سرمو در بیار گفت هنوز ۲ دقیقه نگذشته در نمیارم 😐 گفتم دارم میمیرم حداقل برم بیرون گفت نه آقا تو اون شرایط سخت که من به زور خودمو نگه داشتم و سعی داشتم زنده بمونم و نمیتونستم حرف هامو کامل بگم و با زور میگفتم در آورد دکترو صدا زد دکتر اومد گفت چته بیمارستان گذاشتی رو سرت گفتم دارم ميميرم نفسم قطع شد گفت چرا بازی در میاری😐 تازه ازم طلبکارم بود و اینم بگم وقتی رفتم پیشش گفت چرا اومدی دکتر این ۱ هفته طول میکشه خوب شه گفتم حالم بده به زور یه سرم تجویز کرد و دانشجو بود فکر کنم 😐 به پرستارم هر چی گفتم اینجا نبند اینجا ببند انگار نه انگار معلوم نیست سوزن رفت تو رگ یا نه اینارو کلا گفتم که بگم نکنه دوباره اینجوری شم 😐 چیکار کنم ؟ مریضی خاصیه یا بخاطر این نادون ها بود ؟ گیج شدم کلا بعدشم میتونم شکایت کنم ازشون ؟ چی میشه اگه شکایت کنم ؟ چیکار کنم کمکم کنید😰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com