2777
2789
عنوان

از مرگ برگشتم 😭

304 بازدید | 2 پست

دیروز سرما خوردم رفتم دکتر ولی بجای اینکه بهتر شم بدتر شدم اوایل بی حالی ابریزش بینی و بستن بینی داشتم ولی بعدش بی حالی شدید ابریزش بینی بستن بینی سر گیجه سردرد هم اضافه شد ترسیدم رفتم بیمارستان و اینکه دیروز رفتم مطب ، و امروز میخواستم برم مطب اما بسته بود پس رفتم بیمارستان و اینکه قبلا ۱ نفر تو این بیمارستان مرده بخاطر تزریق داروی اشتباه و رفتم سرم و آمپول گرفتم و قرار بود آمپول رو بزنه وقتی وارد اتاق شدم یه زوج عاشق هم اونجا داشتن جیک جیک میکردن تو اون وضعیت😐 هیچی خوابیدم ۳،۴ دقیقه گذشت اول سرفه میکردم اما یهو نفسم قطع شد داشتم بال بال میزدم پرستاری صدا زدم بعد ۲،۳ دقیقه اومد 😐 منم تو این ۲،۳ دقیقه داشتم بال بال میزنم و اون دو زوج عاشقم که گمون کنم تازه ازدواج کردن عین خیالشون نبود داشتن جیک جیک میکردن میگفتن میخندیدن بگذریم اومد گفتم دارم میمیرم سرمو در بیار گفت هنوز ۲ دقیقه نگذشته در نمیارم 😐 گفتم دارم میمیرم حداقل برم بیرون گفت نه آقا تو اون شرایط سخت که من به زور خودمو نگه داشتم و سعی داشتم زنده بمونم و نمیتونستم حرف هامو کامل بگم و با زور میگفتم در آورد دکترو صدا زد دکتر اومد گفت چته بیمارستان گذاشتی رو سرت گفتم دارم ميميرم نفسم قطع شد گفت چرا بازی در میاری😐 تازه ازم طلبکارم بود و اینم بگم وقتی رفتم پیشش گفت چرا اومدی دکتر این ۱ هفته طول میکشه خوب شه گفتم حالم بده به زور یه سرم تجویز کرد و دانشجو بود فکر کنم 😐 به پرستارم هر چی گفتم اینجا نبند اینجا ببند انگار نه انگار معلوم نیست سوزن رفت تو رگ یا نه اینارو کلا گفتم که بگم نکنه دوباره اینجوری شم 😐 چیکار کنم ؟ مریضی خاصیه یا بخاطر این نادون ها بود ؟ گیج شدم کلا بعدشم میتونم شکایت کنم ازشون ؟ چی میشه اگه شکایت کنم ؟ چیکار کنم کمکم کنید😰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷