2777
2789
عنوان

بیاین اینجااا🤣🤣😂😂

109 بازدید | 12 پست

اینو گداشتم استوریم مادرشوهرم فک کرده برای اون گداشتم ریپ کرده استیکر گل فرستاد منم تشکر کردم🤣🤣😂😜😜😜😄

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 گناه داره  جواب خودت چی بود؟

استیکر گل فرستاد  تقدیم به وجودت منم نوشتم مرسی استیکر گل فرستادم😊

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

آخی گناه داره خب اونم مادره تو ذوقش نزنی 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
 چ مهربون فک کنم خیلی به یکی نیاز داره اگه خوبه برات هواشو داشته باش

اره مهربونه😊