2777
2789
عنوان

شما چی؟؟

61 بازدید | 7 پست

می گن هر آدمی قبل اینکه بیاد به این دنیا زندگی که قرار بوده اینجا داشته باشه رو بهش نشون دادن

و اون به دلیلی یا دلایلی راضی شده و زندگی کردن تو این دنیا رو با اینکه تمام و کمال سختی هاش رو بهش نشون دادن به خاطر همون دلیل انتخاب کرده و قبول کرده 

با همین توضیحم عدالت خدا رو برای زندگی های مختلف توجیه می کنن

.

.

.

حالا شما تونستید اون دلیل رو تو زندگی تون پیدا کنید؟ چیه؟

من که فعلا پیداش نکردم 

لطفا جای خدا نباشید. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

و کدوم ابلهی مزخرفات تیوی ایران که برای خر کردن مردم ساخته میشه رو باور میکنه البته ابله زیاد داریم ...

چی بگم والا... تو کتاب در آغوش نور نوشته بود 

نویسندشم ی خانم مسیحی بود که از مرگ برگشته بود

تو اسلامم ی همچین چیزی به نام عالم ذر هست ولی تو جزئیات ممکنه با این چیزی که من گفتم فرق داشته باشه

در هر صورت تلویزیون ایران نبود منبعش 

لطفا جای خدا نباشید. 
چی بگم والا... تو کتاب در آغوش نور نوشته بود  نویسندشم ی خانم مسیحی بود که از مرگ برگشته بود ...

این مزخرفات برای سلطه بر عقل مردم گفته میشه

تو قراره ۸۰ سال عمر کنی و تهش بمیری

مسیر خوبی و بدی کاملا واضحه و نیازی به این مزخرفات و سوال هایی که حوابش رو هیچ انسانی نمیدونه نداری

لایک نکن لایک نکن لایک نکن
این مزخرفات برای سلطه بر عقل مردم گفته میشه تو قراره ۸۰ سال عمر کنی و تهش بمیری مسیر خوبی و بدی کا ...

آخرت وجود داره...  خدا وجود داره... عدالت خدا هم هست 

اگه به هر کدومش اعتقاد نداری مسیله ای نیست هر کس رو خدا آزاد گذاشته نظر خودشو داشته باشه راه خودشو بره 

ولی لطفا مردمی که باهات هم نظر نیستن رو  احمق و ابله خطاب نکن

و اینکه شما خیلی جدی گرفتی من فقط خواستم ببینم چه چیزی برای مردم تو این دنیا و تو زندگی شون انقد می تونه مهم باشه 

که ب خاطرش سختیای زندگی شون رو تحمل کنن 

با این سوال ی سوالی مشابه با سوال کتاب انسان در جست و جوی معنا تو ذهنم بود که دنبال جوابش بودم

و بازم اینکه این سوالی نیست که هیچ انسانی جوابش رو ندونه کلی آدم هست که معنای واقعی زندگی شون رو پیدا کردن   

لطفا جای خدا نباشید. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز