2777
2789

من فقط زنان رفتم 

ماما نرفتم 

نمیدانم هرکدوم راحتتره

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ماما هم ب اندازه دکتر زنان کارش میتونه خوب باشه

خب قطعا زنان بهتره

ولی خب من دکتر زنانم میرفتم کار خاصی نمیکرد

فشار میگرفت و صدای قلب جنین و گوش میکرد و داروهای تقویتی نوشت اینا رو ماماهم بلده ب نظرم 😑

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
خب قطعا زنان بهتره ولی خب من دکتر زنانم میرفتم کار خاصی نمیکرد فشار میگرفت و صدای قلب جنین و گوش م ...

من برای اقدام رفتم پیش ماما  ازمایشای قبل بارداریو برام نوشت رفتم ازمایشگاه هرکی ی چیزی میگفت میگفت چرا همه ازمایشا رو الان نوشت بعضیا برای وسطای بارداریه  یا میگفتن ماما مگه دکتره تو رفتی پیشش بخاطر همین دو دلم

من برای اقدام رفتم پیش ماما  ازمایشای قبل بارداریو برام نوشت رفتم ازمایشگاه هرکی ی چیزی میگفت م ...

چکاپ کلی نوشته دیه منم رفتم ازمایش قبل بارداری بدم میگفتن چون خیلی پارامترهاش زیاد بود