2777
2789
عنوان

گوشی شوهرمممم

243 بازدید | 22 پست

شوهرم تو اینستا غیر از پیج شخصیش ی پیج کاری داره ک مال شرکتشونه و دست سه چهار نفر هست. و تعدادی نسبتا زیادی فالوور داره . من اتفاقی چند بار قسمت اکسپلور پیج خودشو و شرکتو نگا کردم. واسه خودش همش مربوط ب فوتبال و اینا بود

ولی اون یکی پیج چیزای ناجور میاد هر بار نگا کردم ولی مشخصه ندیده بود چون کامل تا پایین باز نمیشد عکسا. غیر مستقیم پرسیدم گفت پیج دست سه چهار نفر هست. ب نظرتون چیکار میشه کرد؟ و این عکسا دست خودشه ک میان یا اونایی ک فالو دارنش نگا میکنن ک واس اینم میاد

پسرم دنیامه

تو هنوز درگیری بااین

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣میخواستم بگم همینو

😂😂😂

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

اینستا اینجوریه که براساس چیزایی که سرچ میکنی یا لایک میکنی و نگا میکنی برات پستای عمون شکلی رو میاره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

اونایی که فالوش دارن 

مثلا من کلا چیزای کره ای نمیبینم اما اکسپلورم پر هستتتتت چون دوستم عاشق این چیزاست 

نگران نباش

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
اره دارم دیوونه میشم از فکر و خیال

فکر و خیال چی اخه 

اصلا فکر کن یه بار سرچ کرده باشه دیده باشه

میخوای چی کار کنی؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فکر و خیال چی اخه  اصلا فکر کن یه بار سرچ کرده باشه دیده باشه میخوای چی کار کنی؟

همیشه خیلی  خوب و حق ب جانب میگیره

و ی مساله هم بینمون چند وقت پیش اتفاق افتاد ک ثابت کرد ک خیانت و اینا نبوده 

ولی خب من حساس شدم دیگه ازون ماجرا

پسرم دنیامه