2777
2789
عنوان

خیلییی سیاهه

187 بازدید | 9 پست

خانوما من آرنجام از دل شیطون سیاه ترن

همیشه هم با وازلین چربشون میکنم ولی فایده نداره. کسی تجربه داره واسه روشن کردن آرنجاش؟

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

هربار حمام میری کیسه بکش 

لیمو بزن تا لایه برداری کنه 

بجای وازلین هم یه آبرسان بزن

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشاسته ته آب سیب زمینی رنده شده رو بگیر بذار تو فریز یخ بزنه  البته میتونی بدون فریز کردن هم استفاده کنی من خودم فریز میکنم بعد هر روز حدود ۲۰ دقیقه بذار رو جاهای سیاه بدنت بمونه بعد آبکشی کن

یا سفید آب (بهش گل سر شور هم میگن) استفاده کن هر بار حموم میری

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
نشاسته ته آب سیب زمینی رنده شده رو بگیر بذار تو فریز یخ بزنه  البته میتونی بدون فریز کردن هم اس ...

شما راضی بودین از سیب زمینی؟

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

مال من و ابجیمم این شکلی بود هم زانو هم ارنج

حنا رو با مست قاطی کن بزن

رنگم نمیگیره چون ماست ترکیباتش مانع رنگدهی حناس

حالا رنگم گرفت آرنجه دیگه چه اشکالی داره

ارنجاتو نباید دراز بکشی و رو زمین بزاری 

اصطحکاک باعث میشه سیاه شن

چندین بار تکرار کن این ترکیبو

چون نمیدونم سیاهیت در چه حده

قول میدم خووووب شه کامل🙂

بعدم ک این ترکیبو گذاشتی با لیف و شوینده یا صابون قشنگ بسابشون بعد خشک کن و کرم مرطوب کننده بزن و تمام

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱

اسکراب بدن هم هست هفته ای دوبار استفاده کن 

پیشنهادم اینه ترکیب حنارو بزار حداقل نیم ساعت بمونه بعد برو حموم بشور و اسکراب بدن بزن بیا خشک کن و کرم ابرسان یا مرطوب کننده بزن 

برا همه جای بدن قابل استفادس

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱