2777
2789
عنوان

عمل بینی

1051 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

من بینیم رو الان یک ماه و نیمه عمل کردم و طبیعی شده خیلی بزرگ مونده کلا اعتماد ب نفسم رو از دست دادم 

من ده ساله ک میخام عمل بینی بکنم ن پول جور بود ن بابام اجازه می‌داد ب زور کار کردم پول جور کردم بابام رو راضی کردم 

دکتر ک انتخاب کرده بودم خوکی و نمی‌آورد و گفتم خوبه حتی تو مطبش ی مریضش گفت بزرگ مونده بینیم ولی من خندیدم که طبیعی باشه کسب نفهمه خوبه 

الان ک عمل کردم دیونه شدم رسما ن میخورم ن میخام همش فکر میکنم تو آینه خودمو نمیتونم نگاه کنم 

هی فک میکنم میگم میرم ترمیم ولی میگم از کجا پول بیارم باز دکتر خوب چجوری پیدا کنم تو شهر ما دکتر خوب کمه 

با بابام دعوا کردن نمیحرفم با مامانم حرف میزنم اونم کلی حالش بد میشه ناراحت میشه میگه بیخیال بینی شو دیگه زندگی کن ولی نمیشه هر کاری میکنم نمیشه من حقم این نبود واقعا هی میگم کاش اینکارو نمیکردم کاش تحقیق میکردم و هی خود خوری میکنم اینجوری بگذره من میمیرم واقعا سکته میکنم شما بگید الان جای من بودید چیکار می‌کردید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا بک ماه و نیم معلومه بینی ات الان پر ورمه حتی از دماغ قبلیت بزرگتر هم دیده میشه بعد یک سال میشه فهمید بزرگه یا کوچیک ثانیا اگه بینیت خوب بود که عمل نمیکردی پس هرچی باشه از اولی بهتره 

ثالثا منم الان ۵ماهه عمل کردم هنوز ورمش نخوابید 

رابعا واقعا بعضیا جنبه عمل ندارن جنبه نداشتی نمیکردی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

من یکسال ونیمه عمل کردم دقیقا .ولی گاها ورم می‌کنه 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
شما از عملت راضی هستی ؟ 

بله خداروشکر این عمل ارزوی بزرگ من بود منم مخالف زیاد داشتم به خصوص شوهرم ولی تونستم بعد ۳سال راضیش کنم هرچی باشه دماغ قبلیم هیلی بهتره و من شاکر خدا هستم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بله خداروشکر این عمل ارزوی بزرگ من بود منم مخالف زیاد داشتم به خصوص شوهرم ولی تونستم بعد ۳سال راضیش ...

من نمیتونم به خودم بفهمونم اینو منم بینیم قوز داشت برداشتم ولی از روبرو دقیقا بینی قبلیمه دکترم چسب هم نمیزنه میگه پوستت خراب میشه چربه البته کلا چسب نمیزنه واسه هیچ کی 

بله خداروشکر این عمل ارزوی بزرگ من بود منم مخالف زیاد داشتم به خصوص شوهرم ولی تونستم بعد ۳سال راضیش ...

خدا رو شکر 

منم بعد چند سال بالاخره خانوادمو راضی کردم و پول عملمم جور شد ۱۵ مرداد عمل میکنم ، مطمئنم قشنگ میشم 😊فقط یه خورده استرس اینو دارم که شهرستان کوچیک میخوام عمل کنم تو اتاق عمل نمیرم 😂😂😂😂

خدایا خودت هوامو داشته باش 
من نمیتونم به خودم بفهمونم اینو منم بینیم قوز داشت برداشتم ولی از روبرو دقیقا بینی قبلیمه دکترم چسب ...

تو بزن دکتر من میگفت بعد دوماه در بیار من تا ۴ماه زدم

خدا رو شکر  منم بعد چند سال بالاخره خانوادمو راضی کردم و پول عملمم جور شد ۱۵ مرداد عمل میکنم ، ...

استرس نداشته از عمل خایی که بعدش نیاز به مسکن نداره یغنی بی درد ،اما مراقبتاش سخته ،البته من به خاطر گردن درد ،استامیتوفن ساده میخوردم

اولا بک ماه و نیم معلومه بینی ات الان پر ورمه حتی از دماغ قبلیت بزرگتر هم دیده میشه بعد یک سال میشه ...

همین جنبه نداشتم واقعا 

آخه این همه عمل میکنن ب خدا بینیشون کوچیک میشه ولی ی سری ایراد کوچیک دارن بینی من بزرگ مونده نوکش خیلی گندست 

مشکل تنفسی اینا نداشتم درد و خونریزی و خیلی عمل راحتی بود فقط از وقتی گج رو باز کردن تا الان دارم میمیرم واقعا 

صبح ها ب زور بیدار میشم از خواب ک بیدار شم باز فکرا میان سراغم