2777
2789
عنوان

کممممممممک

71 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها چیکار کنم کسی تا حا لا با مشکل من روبه رو بوده بچه ها شهریه دانشگاه رو دادم پیام نور محل آزمونم انتخاب کردم ۲ هفته پیش الان داره میگه واریز نکردین چیکار کنم 

رسیدی چیزی؟؟!

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ساید اشتباه واریز کردی..یا برگشت خورده..برو دانشگاه...اگه مطمعن شدی واریز نشده برو بانک با فیش واریز ...

مطمئنم واریز شده بود چون تا واریز نشده بود که نمی‌تونستم محل آزمون رو مشخص کنم 

شنبه برو امور مالی دانشگاه . سیستم پرداخت دانشگاه کلاهبرداری نمیکنه . اگه پرداخت کردی اونجا حتما ثبت ...

اها مرسی اما اینکه پرداخت کردم رو مطمئنم باید برم دانشگاه کلی دردسر داره خدای من 😪