2777
2789

چکار کنم دوست دارم یه کاری کنم درآمد داشته باشم کمک خرج شوهرم باشم. ۳۳ سالمه دو تا بجه دارم. این فکر ها اذیتم میکنه 

عزیزم خود خانه داری یه هنره، ندیدی خانمایی که حتی یه کار ساده خونه بلد نیستن؟ حتی بلد نیستن یه غذای ساده درست کنن؟ یا خونشون از کثیفی کپک زده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه داری آنلاین خیاطی یاد بگیر تو خونه برای خودتون بدوز از صدتا شغل بهتره

اتفاقا منم تو فکر خیاطی هستم .به نظرت اینطوری یاد میگیریم؟اصلا بلد نیستم .ولی خیلی بیکارم .باید کاری کنم

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم منم تو خونه بیکارم ولی تصمیم گرفتم برم خیاطی یاد بگیرم به نظرم خوبه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

خجالت چراااا؟ شماهم داری کارمیکنی فکر کردی کارخونه راحته 

بعدشم چ بری سرکار چ نری برای خانما کلاا جز واجبات نیست ک بخوان خجالتم بکشن مهمترین کارارو داری انجام میدی بانو

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
اتفاقا منم تو فکر خیاطی هستم .به نظرت اینطوری یاد میگیریم؟اصلا بلد نیستم .ولی خیلی بیکارم .باید کاری ...

آره یاد میگیری من خودم خیاطم ولی حضوری پیش خانم قربانی یاد گرفتم ولی تو اینستا آموزش داره  انصافا بهترین کار عمرمو انجام دادم 

اتفاقا منم تو فکر خیاطی هستم .به نظرت اینطوری یاد میگیریم؟اصلا بلد نیستم .ولی خیلی بیکارم .باید کاری ...

بستگی ب توانایی خودت داره ولی بری کلاس حضوری خیلی بردی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
آره یاد میگیری من خودم خیاطم ولی حضوری پیش خانم قربانی یاد گرفتم ولی تو اینستا آموزش داره  انصا ...

این که میگن کمردرد و چشم درد میگیری چی؟شما که خیاط هستی بازار کار داره؟

اللهم عجل لولیک الفرج
این که میگن کمردرد و چشم درد میگیری چی؟شما که خیاط هستی بازار کار داره؟

خب خیاطی سختیای خودشو داره من خودم بچه کوچیک دارم فرصت نمیکنم برای بیرون بدوزم فقط خانواده ی خودم .خیلی کمکم کرده دیگه حتی تیشرتم نمیخرم. حساب میکنم سر ماه کلی سود کردم