2777
2789

منم دلم میخواست پسرمو مهد ببرم دلم می‌سوخت همش تو خونه س 

ولی ی جا ک مثلا خوبم بود رفتیم دیدم مربی داشت بچه رو کتک می‌زد 

پشیمون شدم کلا 

تا ی جای خوب و مطمعن پیدا نکنم نمیزارمش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من خودم چون رفت وامد نداریم بچه کوچیک هم نیس دوبرمون تصمیم گرفتم بعد اسباب کشی به خونمون بگردم یه مهد قابل اعتماد پیدا کنم باهاشون حرف بزنم هفته ای دو روز پسرمو دوساعت ببرم بزارم اونجا با بچه ها بازی کنه خیلی تنهاس....۱۹ماهشه ....یکم اجتماعی بشه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

مهد خوب خوبه،مهد بد،بده،باید پول خرج کنی،باید پی گیر باشی،اره من دخترم رو از هفت ماهگی گذاشتم مهد به شدت هم راضی بودم ولی بچه دوم هم این که توان مالی اش رو نداشتم اون شهریه رو دوباره بدم هم این که کرونا اومد واقعا فرق بچه مهد رفته و مهد نرفته رو دیدم،حداقل در خونه خودم که خیلی اهل مهمانی نیستیم،بچه مهد رفته اجتناعی تر بار میاد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم دلم میخواست پسرمو مهد ببرم دلم می‌سوخت همش تو خونه س  ولی ی جا ک مثلا خوبم بود رفتیم دیدم ...

عجب ...اونو باید کلا نزارن تو مهد بیشعور چرا بچه ی مردمو میزنه اعصاب نداره بره گمشو تو خونش...آره عزیزم بگرد پیدا کن یکی دو روز هم خودت اونجا باش بببین چه خبره

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
مهد خوب خوبه،مهد بد،بده،باید پول خرج کنی،باید پی گیر باشی،اره من دخترم رو از هفت ماهگی گذاشتم مهد به ...

واقعا اینقد تاثیر داره ؟

من فکر میکنم بهترین جاهم ممکنه اذیتشون کنن برای همین میترسم ولی مثل شما رفت آمد زیادی با کسی نداریم میترسم پسرم غیر اجتماعی بشه 

هزینه کنید مهد خوب حتما خوبه، من که بچه هام از ۶ ماهگی و ۸ ماهگی رفتن مهد. 

اخه من شاغل نیستم احساس کردم شاید تو مهد دوست پیدا کنه و چهار تا چیز یاد بگیره الان یه هفته بردمش سرما خورده خودمم دارم سرما میخورم خیلی از بچه هاکه میارن مریض هستن از طرفی بچه دچار اظطراب جدایی میشه البته خودم اونجا میشینم ولی نمیدونم ته دلم چرا راضی نیست از بس شوهرم گفت بردم

عجب ...اونو باید کلا نزارن تو مهد بیشعور چرا بچه ی مردمو میزنه اعصاب نداره بره گمشو تو خونش...آره عز ...

اره والا خیلی اعصابم خورد شد 

دنبالشم حداقل هفته ای دو روز بره 

همش خونه س دلم براش میسوزه

اره والا خیلی اعصابم خورد شد  دنبالشم حداقل هفته ای دو روز بره  همش خونه س دلم براش میسو ...

دقیقا همه ی بچه ها اینجوریین پسر منم همش تو خونس ...هرکی رو میبینه تو خونمون یوقت میان اولش گریه میکنه بغل هیشکی نمیره ...باید یه روز بگذره عادت کنه تا بره پیششون

واقعا اینقد تاثیر داره ؟ من فکر میکنم بهترین جاهم ممکنه اذیتشون کنن برای همین میترسم ولی مثل شما رف ...

من مهد رو کنار محل کارم انتخاب کرده بودم ،مرتب تو هر فرصتی سر میزدم والا نه مواد میدادن بچه بخوابه نه کتکی بود نه به زور غذا دادن،گفته بودم خورد خورد نخورد ولش کنین ظهر که بردم خودم غذاش رو میدم ،کادرشون هم عالی بودن،سختی اش برام زیر دو سال بود که شیر خوار بود و البته خوب نمیتونست ماجراها رو بگه هرچند که به شدت زود صحبت کرد،واقعا به بچه خوش میگذشت،هفته ای یه بار یه گروه نمایش می اومد،هفته ای یه بار یه اهنگساز میومد،همه بچه ها تولدشون رو اونجا میگرفتن هفته ای دو سه تا جشن تولد داشتن،میخواست تو خونه باشه چقد شبکه پویا ببینه اخه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

2790
2778
2791
2779
2792