خاما من چطدری ممکنه ۳ ماه بعد از رابطم حامله شده باشم😭 کلا ۳ ماه پیش یه رابطه از پشت داشتم ولی منی وارد واژنم شد تازه قرص اورژانسیم خوردم روز ۸ سیکلمم بود از اون موقع اصلا هیچ رابطه ای نداشتم اصلا ولی بعد از اون دیگه پریودام کم حجم شد ماه اول که به زور آمپول پر شدم که حجمشم خیلییی کم بود بعد ماه پیشم حجمش خیلیییی کمتر از سری پیشم بود حتی ۷ روزم طول کشید این ماهم ۴ روز پیش باید میشدم نشدم از وقتی پریودم تموم شده زیر دلم درد میکنه هی درد تخمدان دارم الان ۳ ماه سونو میگه هیچی نیست اخرین بارم ۲ماه و یه هفته بعد رابطم آز دادم منفی بود الان چطوری من حاملم😭😭😭چقدر بد بخت و بد شانسم روز ۱۲ سیکلم سونو دادم ضخامت رحمم ۹ بود اخه چقد من بدبختممم😭😭😭 چطوری ممکنه واقعا تو اطافتون همچین چیزی دیدید؟
اره حتما چون پر نشدم ضخامت رحمم خیلی زیاده زیر دلم درد میکنه درد تخمدان و معده درد دارم صبا حالت تحوع دارم کاش بمیرم ۴ روزم عقب انداختم واقعا با این شانسم کاش بمیرم😭
باز اومدی اعصابمون بهم بریزی؟ برای بار آخر میپرسم کی آزمایش دادی؟ کع نشون داده بارداری😑😐
میترسم آزمایش بدم آخرین بار ۲ماه و یه هفته از رابطم میگذشت منفی بود ولی عددش ۳.۹ بود با اینکه ۲ هفته پیش تو همون آزمایشگاه عددش ۳.۲ بود ینی۰.۷ بیشتر شده بود😭
اگر حاملگی دو هفته هم باشه سونو نشون میده پس کیست داری یا هورمونات قاتی کرده تمام
زیر دلم ورم کرده قشنگ بالای واژنم با زیر دلم بعد از اول ماه خیلی درد میکنه حالت گرفتگی داره درد تخمدان دارم دیگه دارم کلافه میشم تو عمرم هیچ وقت اینجکری نبودم سینه دردم دارم ضخامت رحمم زیاد بود😭