2777
2789
عنوان

کنکور😭😭😭😭

200 بازدید | 11 پست

بچه ها حالم خیلی بده بی انگیزه شدم چیزی به کنکور نمونده دارم دیونه میشم نمیتونم درس بخون

خواهش میکنم برام دعا کنید دعایه خیر 

😭😭😭😭😭الان چند ساله پشت کنکورم دیگه خسته شدم دارم خفه میشم

همش استرس اظطراب 

دعا کنید خواهرا

انشالله خدا بهتون سلامتی بده

🌷

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخبار اعلام کرد کنکور برداشتن فقط از نمره کلاسی حساب میکنن شاید برای ما دهه هشتادی ها باشه نمیدونم

هیچ وقت نمی تونند کنکور حذف کنند کاش سهمیه های مزخرف بعضی ها حذف میکردن می شد عدالت

ارتش تک نفره خودت باش✌

سال چندمی؟

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔