2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بیاد خوتمون ولی

428 بازدید | 17 پست

ولی اختلافمون از نظر مالی زیاذه اون وسایل انچنانی ..لاکچری من نه ..من حتی مبلم ندارم ..چیکار کنم میخواذ بیاد فردا ...استرس دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداره.بخاطر خودت میاد یا وسایل.هرچی داره برا خودش داره.چرا تو استرسشو بگیری.دوست اگر دوست باشه برا دیدن خودت میاد نه وسایل.الانم برو بخاب که فردا با روی گشاده ازش پذیرایی کنی.روی گشاده مهم تر از وسایله گلم

اگه دوست واقعی باشه این چیزا ذره ای براش مهم نیست و فقط میاد که خودتو ببینه و اگه دوست واقعیت نیست اصلا چرا باهاش درارتباطی؟ والا ما با دوستامون انقد راحتیم ک نگو

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

استرس نداشته باش گلم خونه رو برق بنداز کافیه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

دوست منم پولداره منم مثل تو فکر میکردم خیلی ساله با هم دوستیم اصلا تو این فازا نیست با اینکه پولدارن ها

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

منم بخاطر همین مسئله رابطمو با همه دوستام قطع کردم چون خیلی برام مهمه وقتی میان خونم سرووضع خونم چ شکلی باشه اصلا تاحالا دعوتشونم نکردم خودمم نرفتم دیدنشون حتی زنگم میزنن جواب نمیدم اگم جواب بدم در حد سلام احوالپرسی و زود قطع میکنم 

منم بخاطر همین مسئله رابطمو با همه دوستام قطع کردم چون خیلی برام مهمه وقتی میان خونم سرووضع خونم چ ش ...

من کاملا برعکس. رابطه هم دارم خونمون هم اومدن اینقدر یه رنگ بودم کلی لذت بردن