2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 91 پست
من از کیه میگم برم قبول نمیکرد ۷ ساله  الان دیگه فک کنم قرعه کشی ماشین نیست ولی برا همون خودش ...

منم میترسیدم دوستم روانشناسه گفت برو جلو قدم بردار همه چیز خودبخود درست میشه اول به خدا اعتماد کن بعد اراده کن به ترست غلبه کن با ترست مبارزه کن بگو ترس جان شکستت میدم 

الانم روزی دوساعت دخترم که خابه تست میزنم تقریبا بلدم ولی شهری بلد نیستم چون ماشین نداریم

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
چه خوب من شوهرم یادم نمیده حالا یکمم که بلدم بابام یادم داده  منم تنها میتونم رانندگی کنم ولی ...

باور کن دنده عقب اصلا سخت نیست فقط کلاچو زیرپات نگه دار کامل ول کنی ک ماشین خاموش میشه تا آخر فشار بدی وایمیسته فقط یکم فشارپاهاتو کمتر کن ماشین خودش راه میفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میترسیدم دوستم روانشناسه گفت برو جلو قدم بردار همه چیز خودبخود درست میشه اول به خدا اعتماد کن بع ...

خب اگه من به ترسم غلبه کنم استرس نگیرم بعد برم دنده عقب بکونم ماشینو داغون کنم بزنم یجایی خراب کنم چی 

فکر همین میترسونتم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
نه من میرم شوهرم بده میخاد ده ملیون باشه😂فقط این دوبله لعنتی میترسونتم

برو تو پیجش نکات ریز رو میگه میفهمی چی به چیه 

خب اگه من به ترسم غلبه کنم استرس نگیرم بعد برم دنده عقب بکونم ماشینو داغون کنم بزنم یجایی خراب کنم چ ...

همرو میگه خانم فروغی میگه چیکار کنی که ترست بریزه

باور کن دنده عقب اصلا سخت نیست فقط کلاچو زیرپات نگه دار کامل ول کنی ک ماشین خاموش میشه تا آخر فشار ب ...

باشه مرسی گلم

ببینم کی میشه مخشو بزنم بریم یجای خلوت تمرین کنم

همرو میگه خانم فروغی میگه چیکار کنی که ترست بریزه

سلام 

عزیزم چی شد چیکار کردی ؟؟؟

امتحانارو دادی؟؟؟

@aretmisss

سلام  عزیزم چی شد چیکار کردی ؟؟؟ امتحانارو دادی؟؟؟ @aretmisss

سلام نه عزیزم تازه ثبت نام کردم کلاسام میخاد شروع بشه