2777
2789

جوش شیرین داری؟

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم چند بار گرفتم خیلی بد بود ... حتی یک بار زد به کلیم   ینی دردی بود که تو عمرم نکشیده بودم

پونه و آویشن دم کن خوبه... خارشتر بود اونم خوبه ... 

باقیش یادم نمیاد... 

چرک خشک کن داری برو بخور تا بری دکتر حتما...

آب فقط آب هی بخور جوری که به قول یکی انکار شلنگ دم دهنت هست 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
وای منم چند بار گرفتم خیلی بد بود ... حتی یک بار زد به کلیم   ینی دردی بود که تو عمرم نکشیده بو ...

ااتفاقا امروز بخاطر سرماخوردگیم پنی سیلین زدم

باشه بیشتر میخورم ممنون

عاره دارم

1قاشق غذا خوری بریز داخل 1 بطری نوشابه بعد پر از اب کن...بطری رو تکون بده تا حل بشه...تا 20 دیقه باید کل این ابو بخوری...

بعدش تند تند میبرتت دستشویی ومثانتو ضدعفونی میکنه.اونوقت برام دعامیکنی😍

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)
1قاشق غذا خوری بریز داخل 1 بطری نوشابه بعد پر از اب کن...بطری رو تکون بده تا حل بشه...تا 20 دیقه بای ...

وای ممنون عزیزم

فقط برا معدم مشکل نداره چون من معدم یکم مشکل داره

وای ممنون عزیزم فقط برا معدم مشکل نداره چون من معدم یکم مشکل داره

نه گلم ...مطمعن باش اروم میشی...فقط 1قاشق عذاخوری داخل 1بطری 

یاهم میتونی 5لیوان اب بریزی داخل پارچ و1قاشق غذاخوری جوش شیرین بریزی..این راحت ترازبطریه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

خواهش میکنم انشالله خوب میشی