2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین نرمیه ، جاداره داخلش برخلاف ظاهر، قطعاتش گرونه و یکم سخت، هر تعمیرکاری دست نمیزنه بهش، کلا اگه از نظر بودجه برای تعمیر و قطعات مشکل ندارید بد نیست 

نسخه سه سیلندر و چهار سیلندر داره که قطعا پیشنخاد میکنم سمت سه سیلندرش نرید هم ضعیفه هم حساس تر

ماشین نرمیه ، جاداره داخلش برخلاف ظاهر، قطعاتش گرونه و یکم سخت، هر تعمیرکاری دست نمیزنه بهش، کلا اگه ...

ممنون.

پس توصیه میکنید بخرم؟

بعد اینکه قطعاتش پیدا میشه؟ حالا گرونیش رو یکاری میکنم 

من دارم عزیزم برای داخل شهر خیلی خوبه 

کلن ماشن داخل شهریه برای مسافرت راه دور خوب نیست 

قطعاتش هم گیر میاد 

با توجه به قیمت ها به صرفه هستش

رانندگی باهاش هم خیلی راحته و چون کوچیک هستش جا پارک هم راحت گیر میاد 

کلا ماشین خانومانه ایه

ماشین نرمیه ، جاداره داخلش برخلاف ظاهر، قطعاتش گرونه و یکم سخت، هر تعمیرکاری دست نمیزنه بهش، کلا اگه ...

سه سیلندر و چهار سیلندر چه فرقی دارن ممنون میشم توضیح بدید

خودتونم داشتید؟

من دارم عزیزم برای داخل شهر خیلی خوبه  کل ماشن داخل شهریه برای مسافرت راه دور خوب نیست  ...

عزیزم چقدر بهم دلگرمی دادی...پس بنظرت بخرم؟ بعد قطعاتش رو راحت پیدا میکنی؟ چهارسیلندر بهتره یا سه سلندر؟

عزیزم چقدر بهم دلگرمی دادی...پس بنظرت بخرم؟ بعد قطعاتش رو راحت پیدا میکنی؟ چهارسیلندر بهتره یا سه سل ...

اره عزیز من خیلی دوستش دارم چهارش فکر کنم قوی تر باشه

قطعاتش خیالت راحت هست من خیلی شوهرم تعمیر گاه میبرتش همه جا بلدن باهاش 

راستی دزد نبره 😁😁😁 خیالت راحته نمیدزدنش 

برای من اوکی هستش فکر نکنم بتونم ماشین دیگه ای سوار بشم 

اهاااا فرمونش هم خیلی خوبه نرمه 

موقع خرید قبلش ببر تعمیر گاه حسابی نگاهش کنن  موتورش سالم باشه کاملا ماشین راحتیه

سه سیلندر و چهار سیلندر چه فرقی دارن ممنون میشم توضیح بدید خودتونم داشتید؟

مادرم 2 سال داشت سه سیلندرش رو، همش من میبردم دنبال قطعات و تعمیرکارش، سه سیلندر و چهارسیلندر رو بخوام ساده بگم تفاوت در قدرتشونه، قطعا سرعت، شتاب، کشش بیشتر تو سربالایی و... داره چهارسیلندرش و کمتر بهش فشار میاد

اکثر ماشینا مثل پراید و پژو و... چهارسیلندرن ، حالا فکر کنید سه سیلندر یعنی یک سوم ضعیفتر ازونا. هزینه سرویس روغن و لنتش با پژو یکیه، کیفیت داخل اتاقش بد نیست، شاسیش از پراید محکم تره، به درد جاده و مسافرت اصلا نمیخوره، نهایت 100-150 کیلومتر بخواین برین خوبه، مصرف بنزینش عالیه حدود 6، قطعات بدنه سخت گیر میاد و گرون تر از پژو، قطعات فنی هم گیر میاد ولی یکم گرون 

اگه ماشین سالم و کم کار کرد که شاسی و اتاقش ضریه نخورده باشه بگیرین و قبلش حتما چک کنید تو محل یا مسیرتون مکانیک ام وی ام و قطعاتش باشه، اون وقت میتونید به خریدش فکر کنید، اگه حتی یکی ازین سه مورد نبود فقط میشه دردسر!