2777
2789
امیدوارم ی روزی از شدت تنهایی یکی پیدا بشه بخودت همین پیشنهادا رو بده

من این جملاتی که نوشتم براتون حس و لمس کردم.

ممنون که گوش دادید. 🌹✌️

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین تفکرات باعث شد ادم رفیق واقعی نداره دیگ بااین فکر که بهش بدی میکنه همه تنها شدن افسرده شدن

پس برو تو‌کوچه و خیابون و‌ تو نی نی سایت  رفیق واقعی پیدا کن تا افسرده نشی ... 

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔
پس برو تو‌کوچه و خیابون و‌ تو نی نی سایت  رفیق واقعی پیدا کن تا افسرده نشی ...

شما که کتاب میخونین طرز حرف زدنتونم دیدیم مشخصه اعصاب دارین که راهکارای اینطوری میدین

شما که کتاب میخونین طرز حرف زدنتونم دیدیم مشخصه اعصاب دارین که راهکارای اینطوری میدین

منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی برو دوباره از اول پیام‌ هاتو بخون می فهمی کیی حرف کتاب زده 

گویا شما آدم هارو قاطی می کنی نمی فهمی کیی چه حرفی رو زده کیی چه حرفی رو نزده اونوقت می خوای  رفیق پیدا کنی 🤣🤣

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

اون شخصی که حرف کتاب زده و گفته برو با کتاب دوست شو کاربر مفتون بوده 

حتما یه چشم پزشکی برو