2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشت. اما فریز کرد. منم ازش گرفته بودم. فریز کردم.. ولی تست نداده بودم . تست دادم ابنطورشد جوابش

خوب دیگه پس چرا متعجب شدی پاپ نرماله نگرانی نداره سیستم ایمنی بالا ببر دو سال بعد ویروس دفع میشه حذف ضایعه بع معنی حذف ویروس که نیست عزیزم

خوب دیگه پس چرا متعجب شدی پاپ نرماله نگرانی نداره سیستم ایمنی بالا ببر دو سال بعد ویروس دفع میشه حذف ...

خود ب خود رفع میشه ؟ یعنی جای نگرانی نداره عزیزم😔 ؟ اخه ۶۶ جز گروه پرخطر hpv هست

خود ب خود رفع میشه ؟ یعنی جای نگرانی نداره عزیزم😔 ؟ اخه ۶۶ جز گروه پرخطر hpv هست

پر خطر هست اما واکسن گارداسیل بزن هر ۶ ماه پاپ بده شربت ایمنی بخور سبزیجات دوری از استرس بعد ۲ سال رفع میشع شما به جای خطرناک نمیکشی اگر هر ۶ ماه پاپ بدی دور از جون تگر به cin برسی همون cin1 میتونی کنترل کنی هیچ نگران نباش ( cin=تغییرات سلولی)

نه عزیزم اما اطلاعاتم به واسطه خوندن مقالات معتبر پزشکی و همچنین پزشک و کادر درمان بودن اکثر اعضا خا ...

میتونم یه سوال بپرسم؟ برای اینکه بدونم مشکل هورمونی دارم یا نه هم باید سونوگرافی بدم هم ازمایش خون؟

میتونم یه سوال بپرسم؟ برای اینکه بدونم مشکل هورمونی دارم یا نه هم باید سونوگرافی بدم هم ازمایش خون؟

1000 تا سوال بپرس عزیزم

برای مشکل هورمونی باید ازمایش هورمونی بدی اما اگر اختلال توی پریودیت زیاد و قابل توجه هست پیشنهادم انجام هر دوش هست که هم از لحاظ کیست و pco برسی شی و هم هورمونی 

مشکلت چیه عزیزم

1000 تا سوال بپرس عزیزم برای مشکل هورمونی باید ازمایش هورمونی بدی اما اگر اختلال توی پریودیت زیاد و ...

اصلاااا مشکل پریودی ندارم خداروشکر همیشه دقیقه 

مشکل ریزش از جلوی سر رو دارم قسمت شقیقه 

اصلاااا مشکل پریودی ندارم خداروشکر همیشه دقیقه  مشکل ریزش از جلوی سر رو دارم قسمت شقیقه

خوب پس نمیخواد سونو بدی فعلا همون هورمونی بده مخصوصا tsh رو چک کن ویتامین ها و املاح هم چک کن اگر نرمال بود استرسی هست