2777
2789
عنوان

مشکل باهمسرم...

180 بازدید | 23 پست

سلام خانما من با شوهرم جدیدا خیلی مشکل پیدا کردیم و قهرهای طولانی میکنیم و تا من نرم حرف بزنم اون اصلا پیش قدم نمیشه

میخام یه تلنگر بهش بدم 

برم دفتر مراجع تقلید بهشون بگم ب شوهرم زنگ بزنن و بترسوننش ک ایشون خاهان طلاق هستن اگه باهم سازگار نشین مجبوریم ب خاست خانم جلسه بررسی طلاق رو بزاریم اینکارو میکنن؟؟؟؟

خاهشا جواب بدین و راهنمایی کنید چون واقعا دارم عذاب میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تلنگر نیس

تهدید به جدایی نکنین تا وقتی واقعا قصدشو ندارین

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

😐دفتر مرجع تقلید برا حل این مسایل نیست 

بعدم اومدیم وحالا این کارو برات کردند وهمسرت گفت طلاق!میخای چیکار کنی؟

تا زمانی که قصد کاریو ندارید بیخودی تهدیدشو به زبون نیارید

خب واسه چی قهر میکنین بشینین مشکلاتتونو رفع کنین با این کارِ شما شایدم مقعطی خوب بشه اما قبح طلاق ...

مدتیه خاهرش داره بامازندگی میکنه و دقیقا از همون موقع شوهرم اینجوری شده رابطه عاطفی و جنسی در حد صفرشده و صرفا ما فقط هم خونه شدیم

مدتیه خاهرش داره بامازندگی میکنه و دقیقا از همون موقع شوهرم اینجوری شده رابطه عاطفی و جنسی در حد صفر ...

تو خونه ی شما یعنی؟ خب همیشه که خونه نیست

وقتی نیست کارتونو بکنین 😁

چندسالشه

چرا با شما اخه

گاهی امید، تنها 
تو خونه ی شما یعنی؟ خب همیشه که خونه نیست وقتی نیست کارتونو بکنین 😁 چندسالشه چرا با شما اخه

بخاطر ی سری مسائلی مجبور شده ک پیش ما باشه

از وقتی اون اومده شوهرم مثل غریبه ها با من رفتار میکنه خیلی دلم شکسته