2777
2789
عنوان

هوم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 21 پست
من نمی دونم اسمش عشقه یا نه

اگه مایلی می تونی علائم اش رو به من بگی تا راهنماییت کنم 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بگم راهنمایی میکنی🥺🤣

آره بیا الان من خدای تجربه ام 😆

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
کلا میشه بگی ازکجا بفهمیم ک یکی واقعا عاشقه🥲

کسی که واقعا به مرحله عاشقی رسیدی با فکر کردن به اون نفر حس خوب می‌گیره حالش بد نمیشه 

به هیچ فرد دیگه ای فکر نمی کنه و عاشق هیچ فرد دیگه ای نمیشه 

نقص هاشو نمی بینه 

تقریبا نصف یا کل روز اون تو ذهنشه

هر اسکل بازی که جلوش دربیاری قشنگ و جذاب و بامزه می بینتش😂

بعضی ها دوست دارن باهات صحبت کنن و بعضی ها هم فرار می کنن از دیدنت (خجالت می کشن 

سعی می کنه رفتارهاش شبیه رفتار های تو بشه(از لحاظ موسیقی کلامی من خودم عاشقش بودم کلا مثل اون شده بودم)

بعضی ها هم برای اینکه نشون ندن عشق شونو این رفتار ها رو واضح جاوا انجام نمیده 

اها مرسی قشنگم🥺ایشالا ک همیشه حال دلت خوب باشه😍♥

فدات بشمممم مننن