ی پسره رو دوس داش پسره زد ردش کرد برای فراموش کردنش افتاد ب ی پسر دیه همون پسره فامیلشون بود عابرشو تویه فامیل برد عبرت نگرف و افتاد ب ی پسره دیه 😐اونم بد دلشو شکوند و قصد خودکشی داره😐ازم پول خواس ک از داروخونه قرص بگیره خودکشییییییییی کنه منم دادم گفم داره زر مفت میزنه :/ آقا این ماییم و دیدیم ک خودکشی کرد ولی خانوادش شستشوی دادن عذاب وجدان گرفم الان دیوانه شده زده ب فاز شکوند شیشه :/ میخوام بلاکشکنم ک نزنه من دیوونه کنه :/ ب نظرتون همینکار کنم چ کنم :/ البته مثلا دوست صمیمیه:/
این اینجور نبود وقتی ۳ سال پیش گفتم ک ی نفرو دوس دارم ب نظرت بخش بگم بهم گف اولندش من از این بحثا بدم میاد دومندش احمق نشو
حالا ۳ سال گذشه من سکوت کردم
اما اون از امسال شروع کرد ب رل زدنا تند تند ....اینجور نبود خیلی دختر محجبه ای بود الان چی؟ صد قلم آرایش هر روزم با یکی بهونه اشم اینهک میخواد عشق اولشو فراموش کنه
ارتباطمو باهاش بیشتر میکردم ، بیرون میرفتم باهاش و سعی میکردم بهش بفهمونم دنیا ب اخر نرسیده و اون اک ...
ی روز ک رفم مدرسه دیدم داره گریه میکنه از اول صبح بهش بارها گفم چته صد بار بغلش کردم زنگ تفریح ب زور کشوندم بیرون گفتم چته ؟ 😐زد منو😐عینکم افتاد نزدیک بود بشکنه بعد گفم ب من چ زد گف قضیه رو