2777
2789
عنوان

این خره چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 60 پست
چ کارش کنم تو بودی چ کار میکردی

ارتباطمو باهاش بیشتر میکردم ، بیرون میرفتم باهاش و سعی میکردم بهش بفهمونم دنیا ب اخر نرسیده و اون اکس تحفش تهش نیست ک بخاطرش خدشو بفنا میده

بسته ب اخلاقیات دوستت یچیزی باید باشه که حالشو خوب کنه ، اگه دوست صمیمیش باشی شما باید بدونی ‌

من نمیگم ک مجبوریااا ولی اگ من بودم بجای بلاک کمکش میکردم ‌ک ب زندگی برگرده .

بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محبت وتوجه رومیخواد از راه پسرابدست بیاره مشخصه

این اینجور نبود وقتی ۳ سال پیش گفتم ک ی نفرو دوس دارم ب نظرت بخش بگم بهم گف اولندش من از این بحثا بدم میاد دومندش احمق نشو 

حالا ۳ سال گذشه من سکوت کردم 

اما اون از امسال شروع کرد ب رل زدنا تند تند ....اینجور نبود خیلی دختر محجبه ای بود الان چی؟ صد قلم آرایش هر روزم با یکی بهونه اشم اینهک میخواد عشق اولشو فراموش کنه

ارتباطمو باهاش بیشتر میکردم ، بیرون میرفتم باهاش و سعی میکردم بهش بفهمونم دنیا ب اخر نرسیده و اون اک ...

ب طرز خنده داری من خانواده ام محدود ام میکنن :/ چطور برم؟

ارتباطمو باهاش بیشتر میکردم ، بیرون میرفتم باهاش و سعی میکردم بهش بفهمونم دنیا ب اخر نرسیده و اون اک ...

ی روز ک رفم مدرسه دیدم داره گریه میکنه از اول صبح بهش بارها گفم چته صد بار بغلش کردم زنگ تفریح ب زور کشوندم بیرون گفتم چته ؟ 😐زد منو😐عینکم افتاد نزدیک بود بشکنه بعد گفم ب من چ زد گف قضیه رو   

صمیمیت اش در حلقم :/

ی روز ک رفم مدرسه دیدم داره گریه میکنه از اول صبح بهش بارها گفم چته صد بار بغلش کردم زنگ تفری ...

این معلومه کلا روانش بهم ریخته =/

لازم نیست که حتما باهاش بری بیرون ، تلفنی باهاش زیاد صحبت کن اگ میتونی 

تلاشتو بکن اگه دیدی درست بشو نیست بعدش ولش کن

ولی بنظرم باید بره پیش روانپزشک .

بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !