2789
حساب کردم وام ۲۴درصد ۱۰۰ملیون بگیرم باید ۱۷۵پس بدم اینم خودش نزول دیگه...بااین تفاوت ضامن میخواد ک ن ...

خداکمکت کنه ولی بازم میگم نزول نکن 

حتی بهش فکرم نکن 

گناه بزرگیه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
خونه ماشین طلا وسایل خونه هرچی داری بفدوش ولی نزول نکن به چشم دیدم طرف اینقدر تاوان داده مریضی و حا ...

به والا قسم نه ماشینی داریم نه خونه ...طلاها واسه مقداری از بدهی فروختم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه ادم‌هروز دروغ تهمت افترا خیانت ایناهمه گناهای بزرگین نزولم مثل این گناهاست هیچکدوم ما پاک نیس ...

اصلا بحث گناه بودنش نیست ولی نزول یه جوری هر ماه باید پول بدی اصل بدهی هم سرجاشه خدا هیچ بنده ای رو گرفتار نزول نکنه سرم امده که میگم زندان هزار برابر بهتر از پول نزول کردنه

خواستم به زندان نکشه ...ابروش میره

نکنید این کار رو بیشتر گرفتار میشید زندان هم بره بدهیشو قسط بندی میکنن ولی بدهی نزول تا خونه خرابت نکنه تموم نمیشه من درکت میکنم کشیدم این درد رو با نزول هیچی حل نمیشه 

[QUOTE=238622711]نکنید این کار رو بیشتر گرفتار میشید زندان هم بره بدهیشو قسط بندی میکنن ولی بدهی نزول تا خونه خرابت ن ...[/QUOT شوهرم خودش از نزول می‌ترسه من خواستم مجبورش کنم ،،ممنون از راهنماییتون

ممنون از راهنماییتون حتما میگم سر بزنه ...کاش رومون بگیرن ...رو سیاه نشیم

.

.

خواهش می کنم. إن شاء الله که مشکلتون حل بشه.

یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید. یه گروه از کسانی که به همدیگه اعتماد دارید جمع بشید مثلا ۴۰ نفر و یه صندوق خونگی تشکیل بدید و یه نفر هم بشه مدیر اون صندوق و نفری مثلا ۵ تومن بذارید و سری اول جمع کنن و بدن به شما و واسه ماه دوم  دوباره جمع کنن بدن به یکی دیگه. اینجوری ظرف ۴۰ ماه هم تسویه می کنید و تازه به نفرات بعدی هم میرسه. اینو هم دیده ام.

اگه ندیم چک می‌زاره اجرا؟

اره به خدا نزول خور جماعت نه رحم دارن نه آبرو دم به ساعت میاد در خونتون آسایشتون رو سلب میکنه یا چک رو میده به یه شر خر که اوضاع بدتر میشه آخرش محبور میشین داروندارتون رو بفروشین بدین بهش بازم بدهیتون صاف نمیشه خودتون هم آواره شهر دیگه میشید نکن که عاقبت نداره ببخشید که بی ملاحظه گفتم فقط خواستم تهشو بدونی انشااله خدا کمکتون میکنه