2789
توکل بخدا کنید  از بدم بدتره قرآن : جنگ با خداست.... برید بانک وام‌بگیرید ...

بانک وام میده پوست ادمو میکنه اگه ندی میان خونه زندگیتو به حراج میزنن سود هم میگیره 

اون گناه نیست عزیزم؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی جاها هستن. حالا مگه چی شده که از این گزینه میخواید استفاده کنید؟ آخه نزول هم دادنش وحشتناکه هم ...

هیچکس نداریم کمکمون کنه مجبوریم ..نمیتونم بزارم شوهرم بره زندان ....خانواده ها باهامون قهر کردن گفتن از بی عرضگی که قرض بالا آوردید🥺شوهرم خیلی آدم خوبیه آدما شانس نداره

بانک وام میده پوست ادمو میکنه اگه ندی میان خونه زندگیتو به حراج میزنن سود هم میگیره  اون گناه ...

واقعا ،،،من تحقیق کردم وامم حرام خیلیاشون ...بخدا از خوشی ک نمیخوام نزول کنم

شوهرم ۲۰۰ملیون رفته زیر قرض ندیم زندانش میکنن...و اینکه هیچکس نداریم کمکمون کنه ...

خوب بدهیشو قسط بندی میکنن آخرش اگه زندان بره دیگه چرا میخوای گیر نزول خور بیفتین نکنید این کارو که عاقبت نداره

بانک وام میده پوست ادمو میکنه اگه ندی میان خونه زندگیتو به حراج میزنن سود هم میگیره  اون گناه ...

از نزول باز بهتره....

میدانم سود های بالا میگرند  ،چون ایشان مجبور شده پیشنهاد دادم

یک میلیارد داشته باشم برا سود  گرفتن بانک نمیذارم

خیال کردی نزول خور پولش ندی بهت میگه عیبی نداره....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
شوهرم ۲۰۰ملیون رفته زیر قرض ندیم زندانش میکنن...و اینکه هیچکس نداریم کمکمون کنه ...

خونه ماشین طلا وسایل خونه هرچی داری بفدوش ولی نزول نکن

به چشم دیدم طرف اینقدر تاوان داده مریضی و حادثه تا پای مرگ

هیچکس نداریم کمکمون کنه مجبوریم ..نمیتونم بزارم شوهرم بره زندان ....خانواده ها باهامون قهر کردن گفتن ...

فکر کردی با نزول دیگه زندان نمیره؟پول رو پول میاد از کجا میارین؟احساسی تصمیم نگیر...خودتم میگی کسی رو نداری لا اقل خدارو نگه دار برا خودت..بسپارشب خدا نزول دیگه جنگ مستقیم با خداست

بخدا ابروت بره بهتر از این آتیشه ک بندازی تو زندگیت 

حساب کردم وام ۲۴درصد ۱۰۰ملیون بگیرم باید ۱۷۵پس بدم اینم خودش نزول دیگه...بااین تفاوت ضامن میخواد ک ندارم

هیچکس نداریم کمکمون کنه مجبوریم ..نمیتونم بزارم شوهرم بره زندان ....خانواده ها باهامون قهر کردن گفتن ...

.

.

قبل از هر چیزی برید موسسات خیریه. 

امام جماعت های مساجد و محله. 

اونا خیر دم دست دارن. اگه اعتماد کنن واسشون کاری نداره که حتی به عنوان قرض الحسنه بدن.

نرول گناه بزرگیه عادی هم نمیشه تو هر شرایطی

اینهمه ادم‌هروز دروغ تهمت افترا خیانت ایناهمه گناهای بزرگین نزولم مثل این گناهاست هیچکدوم ما پاک نیستیم

اگه راهیی بود چاره ای بود حق با شما بود  

دیگه نزول از خوردن حق مردم بدتر نیست 

. . قبل از هر چیزی برید موسسات خیریه.  امام جماعت های مساجد و محله.  اونا خیر دم دست د ...

ممنون از راهنماییتون حتما میگم سر بزنه ...کاش رومون بگیرن ...رو سیاه نشیم