2821
2789
عنوان

جوش صورت

111 بازدید | 7 پست

سلام

خانوما من ی مدت اصلا تخم مرغ مصرف نمیکردم الان جدیدا مصرفش رو بردم بالا دوتا صبح دوتا هم عصرونه میخورم جالا صورتم مث گرمی دون دون شده مثل جوشه اعصابم خرابه دلم میخاد گریه کنم چیکار کنم ب نظرتون

الان دوروزه قطع کردم کلا گذاشتم کنار باز تخم مرغ رو چیکار کنم واس صورتم هیچوقت اینطور نشده صورتم

ضرر نداره برات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟        

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ضرر نداره برات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟          

ن والا نداشته تا الان فقط صورتم ک اینطور شده دارم دیوونه میشم 😫

قبلا در هفته نهایت دوتا میخوردم اما الان چون خواستم چاق شم کلا اشتهام زیاد شده تخم مرغ رو صبحونه و و میان وعده عصر میخورم حالا صورتم اینطور شده پرسیدم میگن چون هورمون تخم مرغ بالاس واس اینه

ن والا نداشته تا الان فقط صورتم ک اینطور شده دارم دیوونه میشم 😫 قبلا در هفته نهایت دوتا میخوردم ...

آزمایش دادی جدیدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

ی ماه پیش چکاب کامل دادم گفت اصلا مشکلی نداری ن ویتامین بدنت ن آهن و ... نرمالن

چه خوب.........من عاشق تخم مرغم................منم آزمایش دادم نرمال بود ولی میترسم بخورم